Για το επερχόμενο τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι του Άρη στο οποίο αναμένεται ο κόσμος να δώσει δυναμικό παρών αλλά και για το δικό του μέλλον με τα «κιτρινόμαυρα», μίλησε ο Ούγκο Σόουζα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος αμυντικός, στην media day του Άρη:

«Πρώτα απ' όλα θέλω να πω στους φίλους του Άρη, ότι είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους παίκτες να έρθουν στο γήπεδο γιατί είναι το τέλος μιας τετραετίας. Επίσης, είναι το τελευταίο παιχνίδι του Νέτο».

Για την παραμονή του: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω αν θα παραμείνω. Είμαι χαρούμενος στον Άρη. Ο κόσμος με αγαπάει και τον αγαπάω και προτεραιότητα μου είναι ο Άρης. Ελπίζω να έρθουμε σε συμφωνία».

Για την επιλογή του να έρθει στον Άρη: «Ξέρετε ότι ήταν δύσκολο για 'μένα να παραμείνω έναν έξτρα χρόνο στην Football League. Ο Άρης είναι μεγάλος σύλλογος με εκπληκτικό κοινό και ο κόσμος τον βοήθησε όλη τη χρονιά».

Για την πιο ιδιαίτερη φετινή στιγμή: «Για εμένα το παιχνίδι στα Τρίκαλα. Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι. Φέραμε ισοπαλία πέρσι. Όταν σκοράραμε και πήραμε την νίκη εκεί, ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα».