Τζανακάκης: Τελείωσε το μαρτύριο, στον Άρη ήρθα για να παίξω μαζί του στην Super League

|
THESTIVAL TEAM

Για το επερχόμενο και τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Πανσερραϊκό, για τον Ντάρσι Νέτο, για την φετινή πορεία της ομάδας αλλά και για το δικό του μέλλον μίλησε ο Μανώλης Τζανακάκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μπακ των «κιτρινόμαυρων» στον Yellow Radio 92,8 FM:

Αρχικά για το πόσο δύσκολο είναι να παίζει ένας παίκτης με την ίδια συγκέντρωση ενώ η ομάδα έχει πετύχει τον στόχο της:

“Σίγουρα είναι δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος και να παίζεις με το ίδιο πάθος όταν έχεις πετύχει τον στόχο σου, εμάς όμως μας το τονίζει και ο προπονητής μας ότι δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, είμαστε στον Άρη δεν γίνεται να παίξουμε αδιάφοροι, στο σωματείο που παίζουμε δεν γίνεται να κάνουμε διαφορετικά”.

Για το τι άλλαξε σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά:

“Φέτος πήγαμε πιο διαβασμένοι, οι παίκτες γνώριζαν την κατηγορία πολύ καλύτερα από ότι αυτοί που ήταν πέρυσι, φέτος καταφέραμε και πήραμε κάποια κομβικά ματς που πέρυσι δεν τα καταφέραμε. Ήταν πιο οργανωμένη η ομάδα, είχαμε τον κ.Μυροφορίδη τεχνικό διευθυντή, είχαμε προπονητή που ήξερε την κατηγορία, όλα αυτά βοήθησαν στο να πάει η ομάδα καλά”.

Για το καλό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα:

“Το καλό κλίμα σίγουρα βοηθάει, αν δεν υπάρχει καλό κλίμα δεν μπορεί η ομάδα να πάει καλά, έπαιξε και αυτό το ρόλο του”.

Για το ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα του έρθει στο μυαλό μόλις τελειώσει η χρονιά:

«Το μαρτύριο τελείωσε»

“Πέρυσι ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας, όταν παίζεις σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης σε μια κατηγορία όπως η Β’ Εθνική και πετυχαίνεις τον στόχο σου φεύγει ένα τεράστιο βάρος και χαίρομαι πάρα πολύ που τελειώνει και έχουμε ανεβάσει την ομάδα”.

Για το εάν επιθυμεί να παίξει με την ομάδα στην Α’ Εθνική:

“Εγώ στον Άρη ήρθα για να παίξω Α’ Εθνική, αυτός ήταν ο στόχος μου, αυτό ήταν στο μυαλό μου. Όπως όλοι έτσι κι εγώ περιμένω να δω τι θα κάνω.”

Για το παιχνίδι με τον Πανσεραικό:

“Είναι το τελευταίο ματς του Νέτο, οπότε είναι ένα ιδιαίτερο ματς, γιατί ο Νέτο είναι ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο για τον Άρη, οπότε περιμένω ο κόσμος να έρθει, να γεμίσει το γήπεδο, να κλείσει η χρονιά όμορφα και να είναι ένας προάγγελος για το τι θα ακολουθήσει του χρόνου”.

Για την δική του σχέση με τον Ντάρσι Νέτο:

“Είναι ένας μεγάλος παίκτης, εγώ τον θαύμαζα από μικρός όταν τον έβλεπα, Νέτο και Τοροσίδης ήταν μακράν οι καλύτεροι στην θέση τους.

Ο Νέτο έχει πάει 36 χρονών και παίζει με το ίδιο πάθος όπως όσοι είναι 20, πέρα από την ποιότητα είναι αυτό που κάνει την διαφορά, και όποτε χρειάζεται να μου μιλήσει και να μου δώσει κάποιες συμβουλές το κάνει.”

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.