Λίνο: Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι οι καλύτεροι στον κόσμο

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι το πανηγύρισε με την ψυχή του στη Βραζιλία, αλλά και τους οπαδούς του Δικεφάλου, μίλησε ο Μασιέλ Λίνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:

Για την κατάκτηση του κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που ο ΠΑΟΚ πήρε το κύπελλο. Συγχαρητήρια στον κ. Σαββίδη, στους παίκτες, τον προπονητή, σε όλους. Όλοι έκαναν μία καταπληκτική δουλειά στο ΟΑΚΑ».

Για το αν πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου στη Βραζιλία: «Ναι, βέβαια! Την πανηγύρισα με την καρδιά μου και γιόρτασα αμέσως μετά τον τελικό, γιατί τον είδα όλον στο ίντερνετ».

Για το αν αυτός ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από την ομάδα του 2010: «Και τώρα ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες, αλλά και η δική μας ομάδα ήταν αξιόλογη. Και ο σημερινός ΠΑΟΚ και εκείνος του 2010 παραμένει ΠΑΟΚ».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους φίλους του ΠΑΟΚ: «Θέλω να πω ότι είναι οι καλύτεροι οπαδοί στον κόσμο. Έπαιξα έξι χρόνια στην ομάδα. Είμαι τρισευτυχισμένος που έπαιξα στην ομάδα».

Για το ποια ήταν η καλύτερή του στιγμή στον ΠΑΟΚ: «Και τα έξι χρόνια που πέρασα στον ΠΑΟΚ ήταν καταπληκτικά. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια στιγμή».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.