Να "κιτρινίσει" το Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας, καλεί τον κόσμο η ΠΑΕ άρης.

Παράλληλα η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ενημερώνει ότι έχουν τυπωθεί συλλεκτικά μπλουζάκια.

Να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση με την ομάδα των Σερρών θα είναι η τελευταία του Νταρσί Νέτο με την φανέλα του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"ΚΙΤΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής… Δύο «στροφές» έμειναν για να γυρίσουμε οριστικά σελίδα και να σβήσουμε τον… εφιάλτη της τελευταίας τετραετίας. Δύο… ανάσες ακόμη.

Την Κυριακή ο ΑΡΗΣ δίνει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Καθότι μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή της ομάδας μας στο φυσικό της χώρο, η αναμέτρηση της Κυριακής μοιάζει ως μια καλή συγκυρία. Αφενός για να επιβραβεύσουμε τους παίκτες μας με το θερμό μας χειροκρότημα και αφετέρου ένα γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης θα στείλει ηχηρά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση...

Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους την Κυριακή στο «σπίτι μας» για το τελευταίο χειροκρότημα στην ομάδα μας. Για να επιβραβεύσουμε τον προπονητή μας και τους ποδοσφαιριστές μας.

Εξαιτίας της παραπάνω συγκυρίας, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τύπωσε για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν αναμνηστικά t-shirts με σκοπό να κιτρινίσουμε στις κερκίδες.

Τα t-shirts συμπεριλαμβάνονται στην τιμή των εισιτηρίων και θα μπορείτε να τα προμηθεύεστε από την ARIS F.C. Boutique (θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων).

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης για το τελευταίο χειροκρότημα...

Τα χρόνια της υπομονής τελείωσαν…

#WeAreBack…"