Για την άνοδο του Ηρακλή στην Football League, τις δυσκολίες της φετινής σεζόν, τους στόχους για το μέλλον αλλά και την παρουσία του στην ομάδα μίλησε μεταξύ άλλων ο γενικός αρχηγός του "Γηραιού", Τάσος Κατσιαμπής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 FM:

Για την άνοδο του Ηρακλή:

«Τα πανηγύρια είναι για άλλες κατηγορίες. Νιώθουμε ηθική ικανοποίηση για όλα όσα πετύχαμε όλοι μαζί, που φέραμε την ομάδα μια κατηγορία πιο πάνω.

Για τις δυσκολίες αυτής της σεζόν:

«Υπήρχαν πολλές δυσκολίες, δεν χρειάζεται να μένουμε σε αυτά. Τώρα είναι τα δύσκολα, πρέπει να μπορέσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα ακόμα πιο δυνατή για την επόμενη σεζόν».

Για τις σκέψεις τις επόμενης χρονιάς:

«Φυσικά. Θα είμαι χαρούμενος αν έρθουν άνθρωποι να πλαισιώσουν την ομάδα, είτε ένας μεγάλος επενδυτής είτε άτομα της διοίκησης που έχουν καταφέρει πάρα πολλά και έχουν δώσει έναν μεγάλο αγώνα όλοι μαζί. Με έναν επενδυτή θα γίνει ακόμα πιο δυνατός ο Ηρακλής. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στην ομάδα είναι διατεθειμένοι να δουλέψουνε με το ίδιο πάθος για την επόμενη σεζόν».

Για το αν ο Ηρακλής μπορεί να φτάσει στους στόχους του, χωρίς επενδυτή:

«Μπορούμε να το καταφέρουμε, υπάρχουν άνθρωποι που βοήθησαν αυτή την χρονιά και προς τιμήν τους δεν θέλει να ακουστεί το όνομά τους. Αν δεν υπάρξει κάποιος που ενδιαφέρεται τότε συνεχίζουμε ως έχει, θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο. Υπάρχουν άνθρωποι που ξέρω ότι θα βοηθήσουνε την προσπάθεια μας και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Να φτιάξουμε μια βάση για την επόμενη χρονιά, θέλουμε επιφανείς ανθρώπους κοντά μας για να παρουσιαζόμαστε αξιοπρεπείς. Κύριο μέλημά μας είναι η Superleague».

Για τις ανάγκες της ομάδας:

«Το χρήμα είναι πλέον το Α και το Ω στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να υπάρχει και το οικονομικό. Το ποδοσφαιρικό υλικό είναι πάρα πολύ καλό για την επόμενη χρονιά, αλλά χρειάζονται προσθήκες προκειμένου να πρωταγωνιστήσουμε».

Για αν γνωρίζει κάτι για έλευση κάποιου επενδυτή:

«Δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο, ασχολούνται οι αρμόδιοι με αυτό το κομμάτι. Έχουμε ανέβει σίγουρα στην Β εθνική, αλλά έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια. Θέλουμε να βγούμε πρωταθλητές και στα μπαράζ και ένα έχω ένα πιο ξεκάθαρο πόστο στην ομάδα για την νέα σεζόν.»

Για την παραμονή Μπαξεβάνου την νέα χρονιά:

«Αυτό είναι απόφαση της διοίκησης, αλλά προσωπικά τον θέλω και την νέα σεζόν. Είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, έχει κερδίσει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και κοουτσάρει σωστά την ώρα του παιχνιδιού, κάτι που φάνηκε από την στιγμή που ανέλαβε».

Για τις δηλώσεις του Μπαξεβάνου για καλύτερη οργάνωση και μεταγραφές:

«Τα φετινά λάθη που έγιναν πρέπει να μειωθούν στο μηδέν. Όταν αναλάβαμε εμείς βρήκαμε τραγικές εικόνες στην Μίκρα. Υπάρχει μία διοίκηση που είναι όλη μέρα κοντά μας και παλεύει για να μην μας λείψει τίποτα. Του χρόνου πρέπει να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί παντού. Ακόμα και αν υπάρξουν άλλοι άνθρωποι στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Του χρόνου θα έχουμε περισσότερη ηρεμία προκειμένου να οργανωθούμε ακόμα περισσότερο.»

Αν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του από την ομάδα:

«Όλοι ξέρουν τι αισθάνομαι για τον Ηρακλή. Και εγώ έχω κάνει λάθη. Θεωρώ ότι αυτό που είχα στο μυαλό μου το κατάφερα. Να δημιουργήσω οικογενειακό κλίμα στην ομάδα».

Για τα ζητήματα που πρέπει να λυθούν:

«Δεν θα άλλαζα κάτι για την επόμενη σεζόν ως προς την προσπάθεια που έχουμε κάνει όλοι για να φέρουμε την ομάδα εκεί που καταφέραμε. Με την βοήθεια ανθρώπων που βοήθησαν οικονομικά, αλλά και του κόσμου που στερείται από το υστέρημα του για να βρεθεί κοντά μας για να πληρωθούν και οι παίχτες. Ότι οικονομική βοήθεια είχαμε πήγε στο ποδοσφαιρικό τμήμα και για αυτό είμαι περήφανος σε σχέση με άλλες χρονιές. Πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός σε αυτό το σωματείο από όλους, να ισχύουν οι κανονισμοί για όλες τις ομάδες και όχι μόνο για Ηρακλή. Όλη η αδικία έπεσε σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο. Όσες φορές και αν μας ρίξουνε θα μας βρούνε μπροστά τους».

Για τα μηνύματα που πέρασε σε καινούριους παίχτες του Ηρακλή που ήρθαν πρόσφατα στη ομάδα:

«Τους πέρασα κυρίως το σε πια ομάδα παίζουν, πόσο μεγάλη δυναμική έχει αυτό το σωματείο, κάτι που κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή».