Κορυφαίος της χρονιάς για τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Βαρέλα

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Τον Φερνάντο Βαρέλα επέλεξαν ως καλύτερο παίκτη της σαιζόν οι συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ.

Τo καλοκαίρι έφτασε; Ανακάλυψε τα προϊόντα μας στο PAOK FC Official Store

Ο αμυντικός του Δικεφάλου έλαβε το βραβείο του μέσα στ’ αποδυτήρια λίγα λεπτά μετά την απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο επίσημο site της paokfc.gr:

“Ο Φερνάντο Βαρέλα είναι ο Players’ Player of the Year και το paokfc.gr σας περιγράφει τη στιγμή που έλαβε το βραβείο του μέσα στ’ αποδυτήρια λίγα λεπτά μετά την απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αποκαμωμένος από την ένταση της προσπάθειας και τη δύναμη των συναισθημάτων καθόταν στη θέση του σκυφτός, περιτριγυρισμένος από τους ανθρώπους με τους οποίους συμπορεύτηκε όλη τη σεζόν. Είχε μόλις ολοκληρώσει τη… δουλειά του και το κορμί του δεν συνεργαζόταν πολύ με το μυαλό του.

Τότε ήταν που άκουσε τ’ όνομά του. Γύρισε απορημένος. Και τότε διαπίστωσε πως οι συμπαίκτες του, αυτοί με τους οποίους μάχονταν στον αγωνιστικό χώρο, οι παραδοσιακά πιο αυστηροί κριτές τον ανέδειξαν ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Μόλις πήρε το βραβείο στα χέρια του προσπάθησε να ψελλίσει δύο κουβέντες. Μάταια. Τα δάκρυα είχαν γεμίσει τα κόκκινα μάτια του και η φωνή δεν έβγαινε. Έκανε μια – εξίσου μάταια – προσπάθεια να κρύψει τη συγκίνησή του και στη συνέχεια αφέθηκε. Δεν είχε λόγο να προσποιηθεί τον ψύχραιμο.

Οι συμπαίκτες του φώναζαν ρυθμικά τ’ όνομά του. Οι ίδιοι που του εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους. Ως δείγμα εκτίμησης κι αναγνώρισης της καταπληκτικής απόδοσής του σε κάθε, μα κάθε ματς. Ίσως το μεγαλύτερο βραβείο που μπορεί να λάβει ένας ποδοσφαιριστής”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.