Για τη Σπάρτη αναχωρεί αύριο η ομάδα του Άρη, καθώς την Τετάρτη αντιμετωπίζει την ομώνυμη τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Σήμερα το απόγευμα οι παίκτες του Άρη προπονήθηκαν γκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου με τον Δημήτρη Σπανό να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

"Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τη Σπάρτη στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης (16/05, 17:00), στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Δημήτρης Σπανός, ανακοίνωσε την αποστολή (θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την πρωτεύουσα της Λακωνίας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Μαντζάρης, Νίκιτς, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπαστακός, Πασάς, Τζανακάκης, Μαραγκός, Παυλίδης, Μουμίν, Κανακούδης, Χαντί, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Λώττας, Κλιγγόπουλος."