“Ο Σαββίδης μου υποσχέθηκε ότι θα κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή”

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο γνωστός κοσμοναύτης ποντιακής καταγωγής, Θεόδωρος Γιουρτσίχιν (Γραμματικόπουλος), που αποτέλεσε προσκεκλημένο του Ιβάν Σαββίδη στο χθεσινό γλέντι του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε για την γιορτή του Δικεφάλου, αλλά και τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε στον Fair Play 96,1 FM :

Για το πόσο ενδιαφέροντα είναι για τον ίδιο τα ταξίδια στο διάστημα:

«Μόνο 600 άτομα έχουν πάει στο διάστημα και πάντα λέγανε ότι είμαι ο μόνος από την Ελλάδα που πέταξε. Η γη από ψηλά είναι πολύ μεγάλη και όμορφη και πρέπει να κάνουμε τα παιδιά να ζουν σε έναν ειρηνικό και όμορφο κόσμο».

Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Ο Ιβάν Σαββίδης είναι φίλος μου. Πρόκειται για έναν άνθρωπο σημαντικό όχι μόνο για τη Ρωσία και την Ελλάδα, αλλά για όλον τον πλανήτη. Μπορούμε με ευκολία να τον ανακηρύξουμε έναν… συμπαντικό άνθρωπο. Τον άκουγα χθες στην ομιλία του. Έχει πλήρη συνείδηση των πράξεών του και δεν ντρέπεται για καμία από τις πράξεις του. Κι επειδή τον ξέρω πολλά χρόνια, πρέπει να σας πω ότι είναι ένας άνθρωπος με αξίες, που κρατάει το λόγο του, ένας άνθρωπος της τιμής. Για τους φίλους του ΠΑΟΚ να σας ενημερώσω ότι μου υποσχέθηκε ότι θα κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο:

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στα παιδιά να μη φοβούνται να έχουν μεγάλα όνειρα, γιατί η ζωή είναι στα χέρια τους».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.