Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ, το φετινό, πρωτάθλημα, την ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στη χθεσινή γιορτή της ομάδας, αλλά και τους Βιεϊρίνα, Γιαννούλη μίλησε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Κώστας Ιωσηφίδης.

Τo καλοκαίρι έφτασε; Ανακάλυψε τα προϊόντα μας στο PAOK FC Official Store

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero FM 107.4:

"Μετά τα όσα έγιναν στην ομάδα μας, ήθελα και εγώ να κάνω μια τοποθέτηση γι' αυτά που μας κάνουν οι Αθηναίοι, βλέπουν ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτυπήσει το κατεστημένο, ενώνονται για να εξουδετερώσουν τον ΠΑΟΚ. Κάνουν ένα λάθος τρομερό όμως γιατί μας ενώνουν ακόμη περισσότερο. Και με την ομιλία του προέδρου είναι ευκαιρία να πούμε ότι ο άνθρωπος έδειξε και δείχνει ότι έχει όραμα, διάθεση και βγαίνει πάντα πιο δυνατός. Πρέπει να είμαστε κοντά του όλοι για να μεγαλουργήσει ο ΠΑΟΚ, να είναι δυνατός και να είναι πάντα πρώτος στη χώρα, όπως του αξίζει" σημείωσε αρχικά.

Για το πως αξιολογεί τον Σαββίδη δεδομένου ότι έχει ζήσει όλους τους προέδρους του ΠΑΟΚ:

 Έχει αυτό το στοιχείο που είχε και ο συγχωρεμένος Παντελάκης. Χτυπούσε γροθιά στο κατεστημένο, αυτά που ήθελε να περάσει, τα πέρναγε. Άσχετα αν δεν είχε την οικονομική δυνατότητα του προέδρου. Ο κ.Σαββίδης θα πάει πολύ καλά με την τακτική του. Θέλω να σας πω ότι ανατρίχιασα με αυτά που άκουσα. Ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος του χρόνου.

Με την ευκαιρία να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές. Έδειξαν στο γήπεδο πως είναι πρωταθλητές, όχι στα χαρτιά. Εκείνο που πρέπει να σημειώσουμε είναι πως όταν είμαστε στο γήπεδο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί οι Αθηναίοι περιμένουν να εκμεταλλευτούν ένα λάθος βήμα για να μας εξουδετερώσουν. Τη δεκαετία του '70, εκείνη η ομάδα έπρεπε να πάρει πόσα Κύπελλα και πόσους τίτλους. Αλλά τότε πολεμούσαμε τρεις αυτοί, ένας εμείς. Το ίδιο γίνεται και τώρα.

Για το τι ξεχώρισε από την ομιλία του Ιβάν Σαββίδη:

Το γήπεδο πρέπει να γίνει. Η Πολιτεία αφού δώρισε γήπεδα και στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ, θα δωρίσει και στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει περίπτωση, πρέπει εμάς να μας αφήσει να το κάνουμε μόνοι μας. Σε αυτούς τα χαρίζουν, εμείς τα πληρώνουμε. Δεν ζητάμε τίποτα. Ζητάμε με τις δικές μας δυνάμεις να φτιάξουμε γήπεδο.

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ:

Είναι σε πολύ καλό επίπεδο ο ΠΑΟΚ. Ετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα, και έτσι πρέπει να γίνει. Να δει που χρειάζεται ενίσχυση, ποιες είναι οι αδυναμίες. Είναι θέμα χρόνου να γίνουν οι επιλογές που θα κάνουν τον ΠΑΟΚ κορυφαία ομάδα.

Για τον Πάμπλο Γκαρσία:

 Ο Πάμπλο φαίνεται σκληρός αλλά έχει τρομερές ευαισθησίες. Δουλεύει σωστά, είναι δίκαιος και όποιος δίνει την ψυχή του στο γήπεδο και στην προπόνηση είναι παρών και στο επόμενο παιχνίδι. Όποιος δουλεύει, ανταμείβεται με τον Πάμπλο. Με ηγέτη τον Πάμπλο Γκαρσία, η ομάδα ξέρει και δουλεύει σωστά. Βγήκαν άμεσα τα αποτελέσματα. Έχουμε ταλέντο, χρειάζεται ταπεινότητα και δουλειά. Από αυτήν την φουρνιά μπορούν πολλοί να παίξουν μπάλα υψηλού επιπέδου. Έπρεπε ο ΠΑΟΚ να έχει μια δική του ομάδα, να υπάρχει ένας δεύτερος ΠΑΟΚ. Υπάρχει τρόπος να αξιοποιήσεις αυτά τα παιδιά.

Για τα όσα έγιναν φέτος:

 Δεν νομίζω ότι έχει προηγούμενο αυτό που έγινε φέτος. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Να έρχονται να προκαλούν και να περιμένουν διακοπή του παιχνιδιού. Φοβάμαι πως το ποδόσφαιρο θα παίζεται στα δικαστήρια. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται αυτό. Όλο αυτό έδειξε ότι η ομάδα είναι συσπειρωμένη και ακόμη πιο δυνατή. Όλοι ήταν, είναι και θα είναι δεμένοι. Αυτή η μεταχείρισή μας γιγαντώνει και μας δένει περισσότερο. Πρέπει να είναι πρωταγωνιστής ο ΠΑΟΚ. Του χρόνου θα δούμε την ομάδα πάλι να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να παίρνει πρωτάθλημα στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια.

Για τον Βιεϊρίνια:

Ο Αντρέ είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει λύσεις σε κάθε θέση, ο ΠΑΟΚ είναι ευτυχής που έχει δυο παίκτες ακραίους που μπορούν να δημιουργήσουν και να εκτελέσουν το παιχνίδι. Αυτό είναι πολύ μεγάλο όπλο. Όπου και να τον βάλεις, θα πάρεις το καλό που μπορεί να σου δώσει. Το είδαμε και στον τελικό, ποια είναι η καλύτερη ομάδα αλλά δυστυχώς δεν το είδαν εκεί στην Αθήνα.

Τέλος για τον Γιαννούλη:

 Τον πίστευα και τον πιστεύω τον Γιαννούλη. Μπορεί να προσφέρει πολλά.