Το δικό του μήνυμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδα έστειλε μέσω instagram ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.

Τo καλοκαίρι έφτασε; Ανακάλυψε τα προϊόντα μας στο PAOK FC Official Store

Αναλυτικά τα όσα σημείωσε:

Η χρονιά τελείωσε με μια τεράστια χαρά, ένα ποδοσφαιρικό «πατητήρι» από αυτά που ο ΠΑΟΚ πρόσφερε κατά δεκάδες μέσα στη σεζόν.

Κάποιοι δεν παρακολούθησαν την ομάδα μου πολύ και το κατανοώ, για το λόγο αυτό μπήκαν σε συγκρίσεις που αδικούν τους συγκρινόμενους με τον φετινό ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου από τον Νοέμβρη και μετά.

Η ΑΕΚ έβγαλε μια δύσκολη σεζόν, ήταν σκληροτράχηλη και κυνήγησε την τύχη της ως το τέλος και γι αυτό είχε πάρα πολλή. Έκανε υπερβάσεις και πήρε παραπάνω από αυτά που μπορούσε, αυτό δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο. Αλλά είναι άδικο και για εκείνη να συγκρίνεται στην παραγωγή ποδοσφαίρου, με τακτικούς όρους με τον φετινό ΠΑΟΚ. Υπερίσχυσε σε άλλους τομείς που δεν μπορούσαν να παίξουν ρόλο στο χθεσινό ματς, γιατί συν τοις άλλοις είχαμε πείσμα όπως ποτέ.

Πολύ νωρίς επισήμανα πως τα ΜΜΕ της χώρας αντιμετώπισαν αμήχανα την καθολική ποδοσφαιρική υπεροχή του ΠΑΟΚ φέτος και γι αυτό χάρηκα για τη χθεσινή αναμφισβήτητη υπεροχή στο γήπεδο!

Για εμάς που ψιλοχαρήκαμε κρυφά για το γκολ του Λάζαρου στον ημιτελικό και για τον ορισμό του ΟΑΚΑ, γιατί πιστεύαμε μια επικράτηση σαν τη χθεσινή, η χαρά είναι λίγο μεγαλύτερη.

Το Κύπελλο είναι για τον Ιβάν, την οικογένειά του και τον κόσμο, τον Ραζβάν και τους παίκτες. 

Δείτε την ανάρτηση: