Τον αριθμό των 13.000 εισιτηρίων πρότεινε η Αστυνομία για να δοθούν σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, στην πρώτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ το μεσημέρι της Τετάρτης (25/4). 

Βρες όλα τα επίσημα προϊόντα ΠΑΟΚ στα PAOK FC Official Stores

Ωστόσο, αμφότερες οι ομάδες διαφώνησαν εκφράζοντας την αντίθεσή τους ως προς το συγκεκριμένο νούμερο, μέσω των εκπροσώπων τους που παρευρέθηκαν στη σύσκεψη. Οι πλευρές και των δύο "Δικεφάλων" θεωρούν πολύ μικρό τον αριθμό των 13.000 εισιτηρίων για τις ανάγκες των οπαδών τους. 

Η πλευρά των "ασπρόμαυρων" ζήτησε αριθμό εισιτηρίων όσο το δυνατόν πιο κοντινό σε αυτόν που είχε μοιραστεί στον τελικό του 2014 κόντρα στον Παναθηναϊκό και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τότε, οι δύο φιναλίστ είχαν λάβει από 23.000 εισιτήρια. 

Η πλευρά της ΕΠΟ αρχικά είχε προτείνει να δοθούν από 22.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα, όμως η θέση της Αστυνομίας ήταν αρνητική και η δική της πρόταση ήταν για 13.000 εισιτήρια, όπως προαναφέραμε.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη, ότι ο ΠΑΟΚ έθεσε θέμα γηπέδου, όμως η ΕΠΟ ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα αλλαγής έδρας του τελικού και θα διεξαχθεί σίγουρα στο ΟΑΚΑ. Επίσης, έγινε γνωστό ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου της 12ης Μαΐου.

Η νέα σύσκεψη ορίστηκε για την Παρασκευή (27/4) ώστε να γίνουν νέες συζητήσεις επί του θέματος και να ληφθούν οι αποφάσεις.