“Χ”αμένη ευκαιρία πρωτιάς για τον Άρη – Λευκή ισοπαλία με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά

|
THESTIVAL TEAM

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το ματς ανάμεσα στον Απόλλωνα Πόντου και τον Άρη στο γήπεδο της Καλαμαριάς, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Football League.

Με την ισοπάλια η ομάδα του Δημήτρη Σπανού “κλώτσησε” την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς δεν εκμεταλλεύτηκε την χθεσινή γκέλα του πρωτοπόρου ΟΦΗ με τον Κισσαμικό.

Στα του αγώνα  ο Άρης έφθασε κοντά στο γκολ στο 19ο λεπτό του ματς. Ο Τζανακάκης σέντραρε από τα δεξιά με τον Κάσσο να παίρνει την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ.

Μοναδική καλή στιγμή για τους γηπεδούχους μέχρι το πρώτο 45λεπτο ήταν το πλασέ του Συμελίδη το 21ο λεπτό μέσα από την περιοχή, το οποίο απέκρουσε ο Καντιμοίρης.

Στο 62ο λεπτό οι “κιτρονόμαυροι” έιχαν καλή στιγμή με τον Μπαργκάν να σεντράρει από τα αριστερά και τον Πλατέλλα να παίρνει την κεφαλιά

Ο Απόλλων είχε άμεση απάντηση στο επόμενο με τον Γεωργιάδη να μπαίνει στην περιοχή των φιλοξενούμενων να σουτάρει και τον Καντιμοίρη να διώχνει σε κόρνερ.

Αυτή ήταν και η τελευταία ουσιαστικά καλή φάση του αγώνα, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Οι “Πόντιοι” ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Σιρίλ Καλί. 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο (93′ Λιόνης), Συμελίδης, Ηλιάδης (79′ Κυβελίδης), Βεργώνης, Καλογέρης, Χασομέρης (90′ Καλαϊτζίδης), Καπίας.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν (80′ Παυλίδης), Ιντζόγλου, Μπαργκάν (85′ Ντούνης), Κάσσος (67′ Διαμαντόπουλος), Πασάς, Πλατέλλας.

 

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.