Για τον στόχο της κατάκτησης της πρώτης θέσης της Football League μίλησε ο τερματοφύλακας του Άρη, Γιώργος Καντιμοίρης.

Aναλυτικά όλα όσα είπε:

Για τον στόχο από εδώ και στο εξής: "Ο στόχος ήταν η άνοδος, δεν φτάνει όμως όλοι όσοι απαρτίζουμε την ομάδα. Αυτό όμως δεν μας φτάνει, καθώς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους και να κατακτήσουμε την 1η θέση".

Για το ματς της Κυριακής: "Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αγωνιζόμαστε με μία πολύ οργανωμένη ομάδα, με παιδιά που μας γνωρίζουν και τα γνωρίζουμε. Ο στόχος του Άρη, είναι πάντα να κερδίζει. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ματς, για να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο μας που θα έρθει να μας στηρίξει".

Για τον κόσμο που θα στηρίξει και την Κυριακή: "Είναι ιδιαίτερο αυτό. Όταν αγωνίζεσαι με κόσμο εκτός έδρας, παίρνεις πολλή δύναμη. Σε όλα τα φετινά εκτός έδρας, είχαμε πολύ ωραία ατμόσφαιρα".

Για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα στα τελευταία δύο ματς: "Είναι μία κακή παρένθεση. Έχουμε δεχτεί τέσσερα γκολ, δεν μας αρέσει αυτό είναι η αλήθεια, αλλά πιστεύω θα βρούμε τον ρυθμό μας και θα διατηρήσουμε και πάλι το μηδέν. Όλοι βλέπουμε την ομάδα στην Super League. Είναι πολύ ωραίο αυτό το συναίσθημα. Υπάρχει καλή διάθεση από τις δύο πλευρές και ο χρόνος είναι υπέρ μας".