Την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη και τη νέα σεζόν εξέφρασε σε συνέντευξή του ο αμυντικός των "κιτρινόμαυρων", Μανώλης Τζανακάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα Arena Press:

Η ομάδα πέτυχε πέντε γκολ κόντρα στον Παναιγιάλειο. Ήταν μία από τις καλές φετινές εμφανίσεις;

«Δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε κάπως, καταφέραμε και πετύχαμε τέσσερα γκολ και πήραμε τη νίκη. Από αυτό το ματς δεν χρειάζεται να κρατήσουμε κάτι άλλο. Θεωρώ ότι στο πρώτο 45λεπτο με τον ΟΦΗ ήμασταν εξαιρετικοί, αλλά δεν πήραμε τίποτα. Κόντρα στον Παναιγιάλειο κερδίσαμε, αν και δεν παίξαμε και τόσο καλά. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο…».

Αναφέρθηκες στο ματς του ΟΦΗ. Προφανώς ενόχλησε εκείνη η ήττα…

«Μας πείραξε γιατί όταν χάνεις δεν αρέσει σε κανέναν. Πιο πολύ αυτό μας πείραξε, όχι το όνομα του αντιπάλου που μας κέρδισε. Έχει αρκετά ματς ακόμη και πιστεύω ότι στο τέλος της σεζόν κανείς δεν θα θυμάται την ήττα σε αυτό το ματς».

Η άνοδος θεωρείται δεδομένη. Χρονιά τέλος λοιπόν;

«Προφανώς και βασικός στόχος μας ήταν η άνοδος. Θέλουμε όμως να βγούμε και πρώτοι. Είναι ξεκάθαρο ότι θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους, γιατί ο Άρης δεν πρέπει να συμβιβαστεί με κάτι διαφορετικό. Δεν πρόκειται να εφησυχάσουμε, να το ξέρει ο κόσμος».

Σκέφτεσαι την επόμενη χρονιά;

«Όποιος λέει ότι πλέον δεν σκέφτεται την επόμενη ημέρα είναι ψεύτης. Κανείς δεν ξέρει ακόμη τι θα γίνει. Μακάρι να είμαστε καλά και να μείνουμε εδώ».

Το συμβόλαιό σου ολοκληρώνεται. Έχεις μιλήσει για νέο;

«Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις τις προηγούμενες μέρες. Έχουμε μιλήσει με τη διοίκηση, αλλά κάτι επίσημο δεν υπάρχει ακόμη. Δεν μπορώ να πω κάτι για την ώρα».

Για τον κόσμο του Αρη...

«Εντάξει ας είμαστε ειλικρινείς. Οι φίλαθλοι έχει περάσει μεγάλη ταλαιπωρία τα τελευταία χρόνια. «Πονάει» ο κόσμος. Το καταλαβαίνουμε. Θέλουν να ζήσουν στιγμές παρόμοιες με το πρόσφατο παρελθόν, με μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η φυσική θέση του Άρη, όπως και να το δει κανείς, είναι η Superleague. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο».