Επιστολή του ΑΟ Θήρας στον Βασιλειάδη για όσα έγιναν στο ματς με τον Άρη

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Με επιστολή του προς τον Γιώργο Βασιλειάδη ο ΑΟ Θήρας τον ενημερώσει για όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Άρη και του ζητά να τοποθετηθεί ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα.

Αναλυτικά η επιστολή του ΑΟ Θήρας:

“Αξιότιμοι κύριε Υπουργέ,

Είμαστε ένα νεοσύστατο (8/8/2012) αθλητικό σωματείο με τον τίτλο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ, έδρα στην Σαντορίνη, που δραστηριοποιείται στο άθλημα του βόλεϊ. Από την πρώτη μέρα της δημιουργίας μας, έχουμε θέσει στόχους και κανόνες με σκοπό τον υγιή αθλητισμό και την εκμάθηση των παιδιών μας όχι μόνο το άθλημα του βόλεϊ, αλλά πολύ περισσότερο την ορθή συμπεριφορά και σεβασμό σε αυτό που κάνουν. Κατά διαστήματα έχουμε διοργανώσει με μεγάλη μας χαρά και απόλυτη επιτυχία τον τελικό super cup ανδρών, και δυο final 4 κυπέλλου γυναικών. Ταυτόχρονα η γυναικεία ομάδα μας πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της VOLLEY LEAGE γυναικών όχι μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά με την παρουσίαση μιας διαφορετικής νοοτροπίας αντιμετώπισης του αθλητισμού της οργάνωσης και της προβολής αυτού.

Όμως , η προσπάθεια αυτή, που με τόσο μεράκι και αγάπη κάνουμε, δυστυχώς δέχτηκε σοβαρότατα πλήγματα έπειτα και τα συμβάντα για τα οποία ενδεχομένως να έχετε ενημερωθεί. Αναφερόμαστε για τα γεγονότα της 15/04/2018 που έλαβαν χώρα στον αγώνα ΑΡΗ-ΑΟ ΘΗΡΑΣ, στα πλαίσια του 3ου Ημιτελικού αγώνα πρωταθλήματος Α1 Γυναικών.

Χωρίς να θέλουμε να σας κουράσουμε με λεπτομέρειες, άλλωστε έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά τα αρμόδια όργανα, δυστυχώς γίναμε μάρτυρες του οπαδισμού και χουλιγκανισμού, που επικρατεί στο χώρο του αθλητισμού σε όλο του το μεγαλείο.

Είμαστε υπόλογοι Κ. Υπουργέ στους γονείς αλλά και στις ίδιες τις αθλήτριες των 18 και 20 χρονών που καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού υβρίζοντο και απειλούντο από 200 και πλέον χούλιγκανς του γηπεδούχου σωματείου(ΑΡΗ), που βρέθηκαν εντός του αγωνιστικού χώρου.

Είχαμε αθλήτρια με λιποθυμικό επεισόδιο από τα καπνογόνα και ”άλλες ουσίες”!!!!

Θα θέλαμε να σας δηλώσουμε ότι εμείς εδώ στο νησί της Σαντορίνης δε δεχόμαστε και ούτε επαναπαυόμαστε σε δικαιολογίες του τύπου ότι τα δραματικά γεγονότα αυτά είναι λογικά και συνηθισμένα.

Κλείνοντας, δίχως να θέλουμε να καταχραστούμε τον πολύτιμο χρόνο σας, θα θέλαμε την άποψη και τη συμβολή σας για τα τεκταινόμενα, όπως και το τι μέλλει γενέσθαι ,ως προς την αντιμετώπιση αυτών, καθώς και παρόμοιων συμβάντων”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.