Αποπνικτική ήταν η ατμόσφαιρα στον χθεσινό αγώνα βόλεϊ μεταξύ του Άρη με τον ΑΟ Θήρας στο κλειστό της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα της Σαντορίνης "φωνάζει" για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το παιχνίδι, καθώς βρέθηκαν υπεράριθμοι οπαδοί του Άρη, με αποτέλεσμα οι μισοί να μείνουν όρθιοι πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες του γηπέδου.

Οι φιλοξενούμενοι καταγγέλλουν, ότι οι οπαδοί του Άρη έβριζαν τις παίκτριες του ΑΟ Θήρας, κάθε φορά που αυτές πήγαιναν στο σερβίς, ενώ μία από τις αθλήτριες της ομάδας της Σαντορίνης, η Μελίνα Εμμανουηλίδου, λιποθύμησε από τα καπνογόνα που άνοιξαν οι οπαδοί των «κιτρίνων». Αμέσως της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς και στη συνέχεια επέστρεψε κανονικα στο ξενοδοχείο μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του ΑΟ Θήρας.

«Δυστυχώς οι διαιτητές επέτρεψαν διεξαγωγή αγώνα ΑΡΗ Α.Ο ΘΗΡΑΣ με 200 χούλιγκανς μέσα στον αγωνιστικό χώρο να βρίζουν και να δημιουργούν συνθήκες που δεν μπορώ να μεταφέρω με λόγια. Αθλήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ντροπή στους διαιτητές και στους υπευθύνους διεξαγωγής του αγώνα», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο facebook το μέλος της Διοίκησης του ΑΟ Θήρας, Γιώργος Σπυριδάκης.

Για την ιστορία ο Άρης επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Θήρας και πήρε την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία του στους τελικούς της Volleyleague των γυναικών.

Δείτε το βίντεο και τη φωτογραφία του Γιώργου Σπυριδάκη: