Tο απόλυτο κουίζ του ΠΑΟΚ για τα 92 χρόνια ιστορίας του (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει 92 χρόνια ιστορίας και η ΠΑΕ δημιούργησε το απόλυτο τεστ γνώσεων για…δυνατούς λύτες, μέσω μια εφαρμογής στο κινητό.

Βρες όλα τα επίσημα προϊόντα ΠΑΟΚ στα PAOK FC Official Stores

Aναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ σήμερα έχει γενέθλια. Ή μήπως όχι; Μήπως είναι στις 20 Απριλίου; Και τότε τι είναι σήμερα; Εν τέλει ποια η διαφορά ανάμεσα στη «μέρα γιορτής» και τα γενέθλια; Και πότε κατατέθηκε επιτέλους η αίτηση στο πρωτοδικείο; Αμείλικτες ερωτήσεις με συγκεκριμένες απαντήσεις. Τις γνωρίζετε; Είστε σίγουροι; Ας τσεκάρουμε τις γνώσεις σας με τη νέα smartphone εφαρμογή PAOK Football Quiz…

H δημιουργία, όπως είπαμε και στην περίπτωση του viral video με τον DK, δεν σταματάει ποτέ. Ούτε η προσπάθεια του ΠΑΟΚ ν’ ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες που παρέχει στους οπαδούς του. Τα New Media του Δικεφάλου, λοιπόν, σας παρουσιάζουν την ολοκαίνουρια smartphone εφαρμογή για Android και iOS, το απόλυτο παιχνίδι γνώσεων γύρω από τον ΠΑΟΚ, το PAOK Football Quiz.

Είσαι έτοιμος ν’ αποδείξεις τις γνώσεις σου γύρω από τον ΠΑΟΚ και να κοντραριστείς online σε ένα πρωτότυπο ποδοσφαιρικό κουίζ;  Διαφορετικό σε φιλοσοφία και με ξεχωριστή σχεδιαστική προσέγγιση, το PAOK Football Quiz έρχεται για ν’ αποτελέσει τον νέο σας εθισμό. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια ποδοσφαιρική ομάδα αποκτά το δικό της online κουίζ.

Υπερηφανεύεσαι πως γνωρίζεις τα πάντα για τον ΠΑΟΚ; Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις. Η μπάλα είναι κυριολεκτικά στα πόδια σου. Φτιάξε την ομάδα σου, απάντησε γρήγορα και σωστά στις πάνω από 1.000 ερωτήσεις, σκόραρε από το σημείο του πέναλτι, αγόρασε τους αγαπημένους σου παίκτες και φτάσε στην κορυφή. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις…

Τo PAOK Football Quiz, μάλιστα, σε προκαλεί ν’ αποδείξεις την… αυθεντία σου κόντρα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ από όλο τον κόσμο μέσω της δυνατότητας multiplayer. Προ(σ)κάλεσε κι εσύ με τη σειρά σου τους φίλους σου ή αντιμετώπισε τους χρήστες που είναι online, δείξε πως είσαι καλύτερος, σκαρφάλωσε στο παγκόσμιο ranking και διεκδίκησε πλούσια δώρα ΠΑΟΚ.

Αν θεωρείς είσαι ο πλέον ενημερωμένος και αφοσιωμένος φίλος του Δικεφάλου, το PAOK Football Quiz είναι το παιχνίδι σου και η ευκαιρία σου να δείξεις τι αξίζεις. Κατέβασε τώρα εντελώς δωρεάν το PAOK Football Quiz σε Play Store και App Store και ξεκίνα το παιχνίδι.

Κάνε… προπόνηση στο single player, δοκίμασε τις δυνάμεις σου απέναντι σε άλλους παίκτες στο multiplayer.

Test your knowledge, become the champion

Credits

Created by Ilias Mavridis & Associates

Graphics-Animation by Zisis Papageorgiou

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.