Κουλούρης και Παυλίδης βραβεύτηκαν στη Σκύδρα: “Παραδοσιακό το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης που επιστρέφει” (ΦΩΤΟ & VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Άρωμα ΠΑΟΚ και Άρη είχε ο φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Σκύδρα με επίλεκτους ποδοσφαιριστές της περιοχής, ο οποίος διεξήχθη σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Σκύδρας.

Συγκεκριμένα, στο φιλικό τιμήθηκαν με ειδικό βραβείο ο επιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά, Ευθύμης Κουλούρης και ο αρχηγός του Άρη, Μπάμπης Παυλίδης, οι οποίοι κατάγονται από την περιοχή και φόρεσαν στο παρελθόν την φανέλα της ομάδας.

Παράλληλα, τιμήθηκε ως ποδοσφαιριστής του ΦΑΣ Νάουσας και προπονητής του ΠΑΣ Σκύδρα, Γρηγόρης Κυζιρίδης, ενώ τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού στα σχολεία του Δήμου.

“Ο σκοπός είναι πολύ καλός, να μαζευτούν χρήματα για τα σχολεία για τα παιδιά. Όπως και παλιά η Σκύδρα έχει όλα τα προσόντα να ανέβει και να κάνει μια αξιόλογη ομάδα. Χαιρόμαστε που βρισκόμαστε με παλιούς μας φίλους” τόνισε αρχικά ο φορ του Δικεφάλου.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του μέσου των “κιτρινόμαυρων”, ο οποίος έδωσε τα εύσημα στους διοργανωτές του φιλανθρωπικού αγώνα.  “Ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν και εμάς. Πιστεύω και εύχομαι η Σκύδρα να βρει το δρόμο της.

Σε ερώτηση του thestival.gr για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και Άρη, που θα επιστρέψει με τη νέα σεζόν στον ποδοσφαιρικό χάρτη, οι δύο ποδοσφαιριστές συμφώνησαν πως παρά την χρόνια απουσία των “κιτρινόμαυρων” από την μεγάλη κατηγορία, οι μεταξύ τους αναμετρήσεις παραμένουν παραδοσιακά δυνατές.

“Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι, όπως το έχουμε δει και τα προηγούμενα χρόνια. Για τη Θεσσαλονίκη είναι ένα σημαντικό γεγονός και πιστεύω θα γίνουν ωραία ματς, όπως παλιά” δήλωσε ο Ευθύμης Κουλούρης με τον Μπάμπη Παυλίδη να προσθέτει:

“Θα είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι. Ένα μεγάλο ματς. Ο Άρης τώρα ανεβαίνει κατηγορία. Νομίζω πως σε όποιες κατηγορίες να είναι και οι δύο ομάδες, όταν παίζουν μεταξύ τους είναι ένα μεγάλο ματς.

Ξεχωριστή στιγμή στην αναμέτρηση αποτέλεσε η είσοδος του μικρού αδερφού του παίκτη του Άρη, Χρήστου, ο οποίος σκόραρε και αποθεώθηκε από το φίλαθλο κοινό της Σκύδρας. Ο Χρήστος Παυλίδης βρισκόταν ως παίκτης των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ μαζί με τον Παντελή Κυριακίδη του ΠΑΟΚ, στο μοιραίο αυτοκίνητο, που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στις 24 Μαΐου του 2009, με αποτέλεσμα να τερματιστεί πρόωρα η ποδοσφαιρική του καριέρα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του thestival.gr:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.