Για την μάχη της ανόδου μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Παύλος Μυροφορίδης, ενώ αναφέρθηκε και στις φήμες για το μέλλον του. Ο ίδιος σημείωσε πως έχει κουραστεί στην Β' Εθνική και περιμένει πως και πως να επικυρωθεί η άνοδος στα μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «FAIR PLAY FM 96,1»:

Για την άνοδο και τον Άρη: «Είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκα. Όλη την χρόνια δεν σταματήσαμε να είμαστε πρώτοι. Είναι στο χέρι μας να παραμείνουμε ήρεμοι και να ανέβουμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε για μια ισοπαλία. Ο Άρης και ο ΌΦΗ είναι τα μεγάλα φαβορί. Η Παναχαϊκή δεν έχει την εμπειρία των άλλων δυο».

Για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή ανέφερε: «Μας στεναχωρεί που δεν πήραμε την νίκη. Η ισοπαλία δεν μπορεί να μας δώσει την άνοδο. Το θέμα είναι να μπορείς να διαχειρίζεσαι τα αποτελέσματα που παίρνεις. Δεν πρόκειται να βάλουμε την άνοδο σε κίνδυνο».

Για την κριτική που ασκείται στον Δημήτρη Σπανό, τόνισε: «Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε προπονητή. Η ομάδα δεν μπορεί να γίνει καλύτερη, άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξουμε συνταγή, άλλωστε είμαστε αήττητοι. Πάντα θα υπάρχει κριτική λόγω των αποτυχιών των προηγούμενων ετών».

Σχετικά με την υπόθεση Κενάν Μπαργκάν, είπε: «Δεν έφυγε τον Ιανουάριο και πιστεύω πρέπει να μείνει για τι είναι πολύ κάλος παίκτης. Δεν θα έπρεπε να είναι έξω, θα έπρεπε να παίζει».

Ο Παύλος Μυροφορίδης σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται για το μέλλον του, τόνισε: «Κουράστηκα στην Β’ Εθνική. Το μόνο που με νοιάζει είναι να σφυρίξει ο διαιτητής και να ανέβουμε και μαθηματικά. Δεν κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια».

Για τις σχέσεις του με τον Θόδωρο Καρυπίδη είπε: «Τα πάμε παρά πολύ καλά, θέλουμε το καλό της ομάδας. Έχουμε κοινούς στόχους. To να διαφωνούμε είναι υγεία».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Κισσαμικό: « Είναι πολύ καλή ομάδα. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Όποια ομάδα και να παίζει απέναντι μας παίζει τελικό. Κανείς δεν μας κάνει χάρη», ενώ στέλνοντας μήνυμας τον κόσμο του Άρη επεσήμανε τα εξής: «Στο παιχνίδι με τη Δράμα το Χαρίλαου πρέπει να «βράζει». Ο κόσμος να συνεχίσει αυτό που κάνει. Το Χαρίλαου λείπει από το ελληνικό ποδόσφαιρο».