Απάντηση στα όσα είπε ο προπονητής του Άρη Παναγιώτης Γιαννάκης, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έδωσε ο team manager του Δικεφάλου του Βορρά, Τέλης Ζουρνατζίδης.

Ανακάλυψε τις νέες αφίξεις στα PAOK FC Official Store και store.paokfc.gr

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Να ευχαριστήσω αρχικά το προπονητικό τημ για τον τρόπο με τον οποίο προετοίμασαν τον αγώνα και κυρίως τους παίκτες μας. Ιδιαίτερα τους Έλληνες, που αντιλαμβανόμενοι τη σημασία αυτού του αγώνα, αγωνίστηκαν με τέτοιο τρόπο και βοήθησαν τους ξένους παίκτες να καταλάβουν τι σημαίνει. Οι παίκτες μας έδειξαν ότι δεν φοβούνται να παίξουν στο Παλέ. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα για να κάνει προπόνηση ο Άρης, όπως είπαν πρόσφατα παλιοί παράγοντες του Άρη. Είναι παλικάρια και εξαιρετικοί παίκτες» σημείωσε αρχικά.

Αναφερόμενος στο πλάνο του ΠΑΟΚ με τους Έλληνες παίκτες ότι: «Πολύ συνειδητά υποστηρίζουμε το πλάνο με τους Έλληνες παίκτες. Χρειάζεται χρόνο, το ξέρουμε και δεν μας πειράζει που κάποιες φορές έρχονται και άσχημα αποτελέσματα. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να γίνει ξανά ο ΠΑΟΚ μεγάλος».

Για τις συνθήκες του αγώνα: «Ευχαριστούμε τη διοικούσα επιτροπή του Άρη για την προσπάθεια που έκανε, παρά το μικρό διάστημα που έχει αναλάβει, για να διεξαχθεί ο αγώνας σε καλές συνθήκες, με εξαίρεση τα γεγονότα στο τέλος».

Για τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο μας, τον Μπάνε Πρέλεβιτς, που αντιμετωπίζει ένα τραυματισμό στη μέση, πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από το παρελθόν. Είμαστε πολύ δεμένος σύλλογος σε όλα τα τμήματα με μεγάλη συμπαράσταση από όλους σε όλους».

Για τη δήλωση Γιαννάκη ότι ευνόησε τον ΠΑΟΚ η αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα: «Δηλαδή ο κουρασμένος κι απογοητευμένος ΠΑΟΚ με αγώνες Τετάρτη και Σάββατο είχε το αβαντάζ απέναντι μια ομάδα που δεν αγωνίζεται σε τέτοιους ρυθμούς; Να ψάξετε από ποτέ είχε τεθεί το αίτημα της αναβολή. Ο Άρης ήθελε τότε την αναβολή! Άκουσα πολλά πράγματα. Ξέρω ότι σε κάτι τέτοιες μονομαχίες, ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ο χαμένος...».