Ο Άρης υποδέχεται αύριο(21/3, 18:30) τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο, στο εξ αναβολής ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Basket League και ο Δημήτρης Φλιώνης στάθηκε κυρίως στη θέληση, κρίνοντας ότι θα καθορίσει τον νικητή.

Ο 20χρονος γκαρντ του Άρη αναφέρθηκε στη σημασία της αναμέτρησης στο Blog του στον ΕΣΑΚΕ.

"Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, που όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του και τις ιδιαιτερότητες του, ανεξάρτητα από την κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι δυο ομάδες.

Θέλουμε πολύ τη νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους και θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και χρειαζόμαστε πολύ τη στήριξη του.

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, με αρκετές λύσεις και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είναι ένα ντέρμπι και θα μετρήσει το ποιος το θέλει περισσότερο.

Πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρά, με αυτοπεποίθηση και με εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Μόνο έτσι θα επιστρέψουμε στις νίκες. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πρέπει να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων και με την βοήθεια του κόσμου να παλέψουμε και να βρούμε το δρόμο προς τη νίκη, χωρίς να μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο", έγραψε.