Φως στο τούνελ για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το επενδυτικό σχήμα με το οποίο συνεργάζεται, να καταθέτει επίσημη πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο για την ομάδα.

Όπως αναφέρει το sdna.gr. η κοινοπραξία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου απέστειλε επιστολή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάνοντας με επίσημο τρόπο γνωστό στον Γιάννη Αλαφούζο το ενδιαφέρον για την απόκτηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του «τριφυλλιού», με προϋπόθεση να προχωρήσει το project του Ολυμπιακού Σταδίου.

Σε αυτό το πλαίσιο οι άνθρωποι που τρέχουν το «Αthens Alive» βρίσκονται σε επαφές με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης, η οποία δείχνει θετική διάθεση στο να προχωρήσει αυτή η μεγάλη επένδυση.

Η πρόταση που κατέθεσε, λοιπόν, η κοινοπραξία προς τον Γιάννη Αλαφούζο και παρουσιάζεται από τον σημερινό αθλητικό Τύπο προβλέπει τα πάντα. Συγκεκριμένα γίνεται γνωστό στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ πως οι ξένοι επενδυτές αναλαμβάνουν εκείνοι το σύνολο των οικονομικών υποχρεώσεων και των χρεών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, βγάζοντας έτσι από τη δύσκολη θέση τον mr. ΣΚΑΪ.

"Μην πουλήσετε κανένα περιουσιακό στοιχείο"

Η μοναδική απαίτηση που έχει από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ το κονσόρτσιουμ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι η έγγραφη δέσμευσή του, πως θα κάνει αποδεκτή την πρόταση έτσι ώστε μόλις δοθεί η έγκριση της κυβέρνησης για το ΟΑΚΑ να πέσουν ταυτόχρονα και οι υπογραφές για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Με αυτό τον τρόπο οι εταιρείες «κολοσσοί» και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζουν πως θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως, αν υπάρχουν, τυχόν άλλες διαπραγματεύσεις με υποψήφιους για τη μεταβίβαση των μετοχών. Παράλληλα στο πλαίσιο της «αποκλειστικότητας» εντάσσεται και η μη πώληση οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου της ομάδας.