Η ΕΠΟ με επίσημη ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφαίρεση τριών βαθμών για τα χρήματα που οφείλονται στον Γενς Βέμερ.

Από την προηγούμενη Τετάρτη που εκδικάστηκε η προσφυγή του Γερμανού ποδοσφαιριστή αναμενόταν η απόφαση, με το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να δικαιώνει τον παίκτη με μία υποσημείωση.

Αυτή είναι πως απορρίπτει το αίτημα για ενεργοποίηση της ποινής. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως για να ενεργοποιηθεί η ποινή θα πρέπει να γίνει νέο δικαστήριο και άρα οι δύο πλευρές θα έχουν χρόνο για να συζητήσουν εκ νέου προκειμένου να βρεθεί λύση.

Η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι δέχτηκε την ενεργοποίηση ποινών εις βάρος του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα αφαίρεσης τριών βαθμών και πλέον το "τριφύλλι" έχει οκτώ μέρες (3+5) για να βρει λύση. Και να πάρει πίσω τους βαθμούς. Συγκεκριμένα τρεις μέρες από τη στιγμή που θα κοινοποιηθεί η απόφαση στην ομάδα, και πέντε για να τους πάρει πίσω.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α' Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας".