Την οργή του για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και κυρίως για τη φάση του γκολ του Βαρέλα, εξέφρασε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μέσω ποσταρίσματός του στο instagram.

Ανακάλυψε τις νέες αφίξεις στα PAOK FC Official Store και store.paokfc.gr

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ξεσπά για τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και για το γκολ που πέτυχε ο Βαρέλα.

Ο Σέρβος επιθετικός, καταλογίζει ευθύνες στον διαιτητή για τα όσα έγιναν ενώ στέλνει και το δικό του μήνυμα: "Αφήστε μας να παίξουμε ποδόσφαιρο και ο καλύτερος να κερδίσει. Αυτός είναι ο σκοπός του ποδοσφαίρου, αλλιώς είμαστε όλοι χαμένοι..."

"Πώς είναι δυνατόν να μετράει το γκολ και μετά από πέντε λεπτά να το ακυρώνει; Νομίζει ο διαιτητής ότι ανακάλυψε το ποδόσφαιρο; Νομίζω ότι το VAR πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα στην Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ ήταν ο μόνος που το ζήτησε αυτό. Με ποιο δικαίωμα ο διαιτητής άλλαξε απόφαση τρεις φορές; Ίσως θεωρεί ότι δεν πρέπει να ακολουθεί τους κανόνες...

Ο διαιτητής είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για ότι έγινε στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ δεν ένιωσε φόβο σε καμία περίπτωση! Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες της ΑΕΚ ήθελαν να παίξουν και να τελειώσει το ματς, αλλά κάποιος τους είπε να μην βγουν στον αγωνιστικό χώρο!

Αφήστε μας να παίξουμε ποδόσφαιρο και ο καλύτερος να κερδίσει. Αυτός είναι ο σκοπός του ποδοσφαίρου, αλλιώς είμαστε όλοι χαμένοι...". έγραψε στην ανάρτησή του.

Δείτε την ανάρτηση: