Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εξέδωσαν ανακοίνωση για όσα βιώνουν φέτος στον σύλλογο, μετά και τις νέες υποσχέσεις που έπεσαν στο κενό. Τα βάζουν με τη διοίκηση της ομάδας, στέκονται στο πλευρό των υπαλλήλων της ΠΑΕ και τόνισαν ότι στερεύει η υπομονή τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της ομάδας μας, οι παίκτες που έχουμε απομείνει, δείξαμε με τη συμπεριφορά μας πίστη στην ιστορία και στους οπαδούς της ομάδας που υπηρετούμε. Δείξαμε σταθερότητα, υπομονή και ειλικρίνεια απέναντι στον προπονητή και στους εκάστοτε διοικούντες και προσπαθήσαμε και προσπαθούμε πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας, βάζοντας πλάτη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς του συλλόγου.

Κανένας από εμάς δεν σκέφτηκε, αν και είχε την δυνατότητα, να κάνει προσφυγή και έβαζε συνεχώς πλάτη στην ομάδα. Πουλήθηκαν αρκετοί παίκτες, μειώθηκε το μπάτζετ αλλά από τη πλευρά της διοίκησης αυξήθηκαν απέναντί μας μόνο οι υποσχέσεις...

Βιώνουμε συνεχώς την απογοήτευση και ένα αίσθημα κοροϊδίας και μη ειλικρινούς και έντιμης συμπεριφοράς... Σε κάθε μας συνάντηση υπάρχει διαβεβαίωση και συγκεκριμένες υποσχέσεις και κάθε φορά ό,τι μας υπόσχονται πέφτει στο κενό πανηγυρικά και αποδεικνύει ότι δεν αποτελούμε για αυτούς προτεραιότητα, και φυσικά ούτε οι επί χρόνια πιστοί υπάλληλοι της ΠΑΕ, καθώς επί μήνες δουλεύουν απλήρωτοι και βιώνουν την ίδια κοροϊδία.

Εμείς ως ποδοσφαιριστές στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους υπαλλήλους. Πλέον τα αποθέματα υπομονής μας στερεύουν και αν δεν βρεθεί άμεσα λύση, έως το τέλος του μήνα, θα προβούμε σε πιο δραστικά μέσα και τότε ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του.

Υ.Γ. Εμείς υποσχόμαστε να αγωνιζόμαστε με όλο μας το είναι σεβόμενοι την τεράστια ιστορία του Παναθηναϊκού. Κάντε και εσείς το ίδιο μέσα από έντιμες και ειλικρινείς συμπεριφορές".

Κωνσταντίνου: "Ισχύει η δέσμευση για τις πληρωμές"

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου βέβαια, επανέλαβε τη δέσμευση της διοίκησης για εξόφληση της δόσης του Οκτωβρίου έως τα τέλη Φεβρουαρίου, μιλώντας στους αρχηγούς του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη και Χρήστο Δώνη.

Μετά την επικοινωνία που είχε την Πέμπτη (22/2) με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε αποφασίσει να μεταβεί στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές, ώστε να καθησυχάσει τις ανησυχίες τους.

Ο Κωνσταντίνου συναντήθηκε αρχικά με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και στη συνέχεια, συνομίλησε με τους Κουρμπέλη και Δώνη, τονίζοντας ότι η ΠΑΕ θα καταθέσει χρήματα την Τετάρτη (28/2) και την Πέμπτη (1/3),

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το sport24.gr ο Κωνσταντίνου δεν είχε γνώση για την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και την πληροφορήθηκε από τους δύο αρχηγούς της ομάδας.