Για την βαθμολογική συγκομιδή του Άρη, για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου αλλά και για την καλή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, μίλησε ο Χουσεΐν Μουμίν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο πλαίσιο της Media Day του Άρη:

Για τον 1ο γύρο που ολοκληρώθηκε: «Ο 1ος γύρος ολοκληρώθηκε σχετικά καλά για εμάς. Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των νικών που έχουμε, να διατηρήσουμε τη διαφορά και να την αυξήσουμε».

Για τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας: «Βαθμολογικά, δεν μπορούσαμε να πηγαίνουμε καλύτερα. Όσον αφορά το αγωνιστικό, ανά διαστήματα είχαμε κάποια θέματα. Στα τελευταία 3-4 ματς όμως, έχει βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Και θέλουμε να τη διατηρήσουμε».

Για την εικόνα του Άρη στα τελευταία παιχνίδια και αν είναι αποτέλεσμα φορμαρίσματος: «Μπορεί να φορμαρίστηκε. Αλλά είναι και η σοβαρότητα που βγάζει η ομάδα στους αγώνες».

Για την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Είναι πολύ καλό ότι δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ. Θέλουμε να το κρατήσουμε αυτό, διότι μπροστά έχουμε ποιοτικούς παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σκοράρουν όταν δεν βρεθούμε στην καλή μας μέρα ανασταλτικά».

Για τη συνύπαρξη του με τον Ιντζόγλου στη μεσαία γραμμή: «Πολύ καλή συνεργασία θα έλεγα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Γενικά όλοι έχουμε... δέσει. Όποιοι κληθούν να παίξουν, η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική».

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Και το ματς της Κυριακής, είναι δύσκολο. Ο αντίπαλος μας παίζει καλά στο γήπεδο του. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κρατήσουμε τη διαφορά. Έτσι ώστε ακόμη και στην κακή μας μέρα και με μία ενδεχόμενη απώλεια, να έχουμε πάλι ένα πλεονέκτημα».