Στα εγκαίνια του "PAOK ENERGY" βρέθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, τον τραυματισμό του Αντώνη Κόνιαρη αλλά και για το αν ο "Δικέφαλος" προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάσταση της ομάδας: «Κάνουμε προπονήσεις με όσους παίκτες έχουμε τώρα στην διάθεση μας. Λείπουν οι διεθνείς μας. Δευτέρα επιστρέφουν όμως και θα προετοιμαστούμε για τις επόμενες δύσκολες αναμετρήσεις».

Για τον Τεράν Πέτεγουεϊ: «Είναι ένα παιδί με ταλέντο και προσωπικότητα. Είναι ένας παίκτης που ήταν στα ραντάρ μας από παλιά. Θα βοηθήσει και θα δώσει ώθηση. Περιμένουμε να έρθει, να προπονηθεί και να μας βοηθήσει για την δύσκολη συνέχεια. Είναι ένα παιδί με ταλέντο και ενθουσιασμό».

Για το αν θα προχωρήσουν και σε άλλη μεταγραφή: «Έχουμε άλλη μία θέση ανοιχτή. Κοιτάμε την αγορά και ότι μπορεί να μας βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτο».

Για το αν ψάχνουν κάτι συγκεκριμένα: «Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για εμάς. Εμείς θέλουμε να βελτιώνουμε την εικόνα μας, να προσθέτουμε μικρά πράγματα και λεπτομέρειες που θα μας φανούν χρήσιμες στην συνέχεια. Δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη ανάγκη σε καμιά θέση».

Για το τι να περιμένουμε από το νέο μεταγραφικό απόκτημα: «Είναι ένας παίκτης με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Μπορεί να παίξει ένας εναντίον ενός, μπορεί να σουτάρει από μακριά και θέλουμε να μας φέρει παραπάνω ενέργεια, προσωπικότητα και δίψα για διάκριση».

Για το αν επηρεάζει η διακοπή την ομάδα: «Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Εμείς θα προσπαθήσουμε την επόμενη εβδομάδα που θα είμαστε όλοι μαζί να κάνουμε κάποιες καλές προπονήσεις γιατί έχουμε ένα επίπονο και δύσκολο πρόγραμμα τον επόμενο μήνα. Θεωρώ ότι θα μας κάνει καλό η διακοπή αυτή σε γενικές γραμμές, αρκεί να μπορέσουμε να προπονηθούμε όλοι μαζί».

Για τον τραυματισμό του Αντώνη Κόνιαρη: «Έχει υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα, μας είπαν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και πιστεύω ότι θα επιστρέψει γρήγορα».