Πρόταση της Super League στην ΕΠΟ κατάργηση των ομίλων του Κυπέλλου – Δεν βρέθηκε λύση για τα τηλεοπτικά

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Την κατάργηση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος και την διεξαγωγή μονών αγώνων μέχρι και την προημιτελική φάση πρόκειται να προτείνει η Super League στην ΕΠΟ, μετά την έγκριση της συγκεκριμένης πρότασης στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στο Δ. Σ. που κράτησε για σχεδόν δυο ώρες το μεσημέρι της Τρίτης (20/2), το κύριο θέμα ήταν τα τηλεοπτικά, αλλά λύση δεν βρέθηκε.

Κατά τη συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος υπήρξαν αρκετές διαφορετικές απόψεις και υπήρξε καμία συμφωνία. Οπότε οι ομάδες αποφάσισαν να μην βγει απόφαση σήμερα αλλά να πάνε σε νέο Δ.Σ. το επόμενο δεκαπενθήμερο για να συζητήσουν εκ νέου για τα τηλεοπτικά.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Θα μελετηθούν τεχνικά ζητήματα για την Kεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, τα οποία θα εκτεθούν στο επόμενο Δ.Σ.

2/ Θα υποβληθεί προς την ΕΠΟ πρόταση της Super League για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κατάργηση των ομίλων και μονούς αγώνες μέχρι τα προημιτελικά στην έδρα της πιο αδύναμης ομάδας, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση της τήρησης των γηπεδικών προδιαγραφών της Super League.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.