Μετά τη νίκη του Άρη απέναντι στο Λαύριο για την 16η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε για τη σημερινή εμφάνιση της ομάδας του, για την στήριξη του κόσμου, αλλά και για την πίεση που υπάρχει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο φόργουορντ του Άρη:

«Όλοι ξέραμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο απόγευμα, παίζαμε με τη τρίτη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Δείξαμε ότι το θέλαμε. Έχει πει το “πρέπει” σε συγκεκριμένα παιχνίδια, υπήρχε λίγο περισσότερο άγχος, αλλά βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα, είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση κι αν δεν κάναμε κάποια λάθη στο τέλος, θα ερχόταν πιο εύκολα αυτή η νίκη».

Για το αν σήμερα ήταν αντίπαλος πρώτα το Λαύριο ή η ίδια η ομάδα και παραδέχθηκε: «Ο εαυτός μας είναι πρώτα από όλα ο αντίπαλος μας. Αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει τον πρώτο και να χάσει από τον τελευταίο. Υπάρχει πίεση, το ξέρουμε αυτό, δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε».

Για την ενέργεια του κόσμου και του ΑΣ Άρη είπε: «Τον ευχαριστούμε πολύ. Μας έδωσε ενέργεια, τη χρειαζόμασταν. Όσο για την οικονομική βοήθεια, τους ευχαριστούμε όλους. Και να μη γινόταν αυτό, εμείς θα συνεχίζαμε να παίζουμε, γιατί έχει δρόμο η χρονιά και πρέπει να σωθεί η παρτίδα. Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να δείχνουμε ένα θετικό πρόσωπο και να σώσουμε την ομάδα. Είναι κι αυτό στο μυαλό μας».