Για την επιστροφή του στην Κροατία για λογαριασμό της Ριέκα και τα 2,5 χρόνια παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, μίλησε ο διεθνής αριστερός οπισθοφύλακας, Μαρίν Λέοβατς.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του στην Ριέκα: "Υπήρξαν ωραίες στιγμές στον ΠΑΟΚ, αλλά στο τέλος ήθελα να επιστρέψω στην Ριέκα, εξαιτίας κάποιων καταστάσεων...".

Για το ποιες ήταν αυτές οι καταστάσεις: "Το παρελθόν... Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για την Ριέκα. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα".

Για το αν είχε και άλλες προτάσεις εκτός από αυτή της Ριέκα: "Υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, αλλά μόλις μου κατέθεσε πρόταση η Ριέκα τις απέρριψα αμέσως".

Για το αν η ενδεχόμενη συμμετοχή του στο Mundial έπαιξε ρόλο: "Είμαι 30 χρονών, αυτή ίσως είναι η τελευταία μου ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλω να κληθώ στην Εθνική Κροατία, για αυτό επέλεξα να επιστρέψω στην Ριέκα".

Για το αν θα αγωνιστεί απέναντι στην Όσιγιεκ: "​Ελπίζω να βρεθώ στην αποστολή. Δεν έκανα προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ για ένα  μήνα, αλλά είμαι έτοιμος να προσφέρω".