Από τους ίδιους τους παίκτες του ΠΑΟΚ εξαρτάται η κατάκτηση του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πέλκα.

Ο 24χρονος άσος του «Δικεφάλου», μιλώντας στην εφημερίδα «Real News», δήλωσε πως έχει μεγάλη πίστη στις δυνατότητες του ΠΑΟΚ.

«Εδώ που φτάσαμε, δεν γίνεται να μην στοχεύουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Θέλουμε και τους δύο τίτλους και θα κάνουμε τα πάντα για να τους κατακτήσουμε. Έχουμε δείξει ότι είναι μέσα στις δυνατότητές μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε», ανέφερε ο Πέλκας.

Για το πως θα αντιμετωπίσουν τα επόμενα ματς είπε: «Για εμάς το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας είναι το πιο σημαντικό από όλα. Τώρα έχουμε μπροστά μας αυτό με την ΑΕΛ στην Τούμπα. Αν μπαίνουμε με... χίλια σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από τον αντίπαλό μας, τότε πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε με νίκες και θα καταφέρουμε να σηκώσουμε το τρόπαιο. Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα ματς. Κάθε αγώνα τον κάνουμε εύκολο εμείς οι ίδιοι με την απόδοσή μας και τον τρόπο με τον οποίο τα αντιμετωπίζουμε».

Για το που θα κριθεί ο τίτλος ανέφερε: «Τα ντέρμπι είναι σημαντικά, ωστόσο εξίσου σημαντικά είναι και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Όλα θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα για να φτάσουμε στον μεγάλο μας στόχο και αυτό θα κάνουμε».