Ο Ορφανίδης κατέθεσε μήνυση στον Καλαϊτζίδη

|
THESTIVAL TEAM

Ο Σίμος Ορφανίδης, στενός συνεργάτης του Θοδωρή Καρυπίδη στην ΠΑΕ Άρης, κατέθεσε μήνυση στον προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, για την κατάθεση του τελευταίου στις αρχές.

Άλλωστε, νωρίτερα ο Σίμος Ορφανίδης, είχε κάνει γνωστό ότι θα ακολουθήσει τη νομική οδό για την κατάθεση του Καλαϊτζίδη στην εισαγγελέα, αναφορικά με συνομιλία των δύο ανδρών.

“Τα όσα υποστηρίζει ο κ. Καλαϊτζίδης ότι ειπώθηκαν μεταξύ μας αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας του και θα κληθεί να τα αποδείξει στην δικαιοσύνη όπου θα προσφύγω.

Επειδή, δε, γνωρίζω τον απώτερο σκοπό του και σχετικά με όσα διαρρέει στο περιβάλλον του, να μην έχει καμία αμφιβολία ότι ο Άρης θα αδειοδοτηθεί” ανέφερε ο Σίμος Ορφανίδης στην τοποθέτησή του για το θέμα.

Έτσι και έγινε σύμφωνα με το sdna.gr, με τον Ορφανίδη να καταθέτει μήνυση εναντίον του 61χρονου τεχνικού. Η διαμάχη των δύο θα μεταφερθεί πλέον στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.