“Σκούπισε” τον Παμβοχαϊκό ο ΠΑΟΚ στο Βραχάτι

|
THESTIVAL TEAM

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα τον Παμβοχαϊκό με σκορ 0-3, στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Η ομάδα του Ντανιέλε Ρίτσι, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη δυσκολία και έφτασε στη νίκη επί του Παμβοχαϊκού σε ένα ματς όπου ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε έχοντας στο πλευρό του αρκετούς φιλάθλους του από την περιοχή που βρέθηκαν στο γήπεδο και φώναζαν συνθήματα για τον Δικέφαλο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Για τον “Δικέφαλο” ξεκίνησαν οι: Κουμεντάκης, Ούτσικοφ, Τακουρίδης, Πελεκούδας, Βάλκιερς, Σαφράνοβιτς και λίμπερο ο Παπαδημητρίου.

Το σετ ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος με 2 άσσους του Τακουρίδη και δυο πόντους από τον Ούτσικοφ, βρέθηκε μπροστά με 0-4, αναγκάζοντας τον κ. Δεληκώστα να καλέσει τάιμ άουτ. Με μπλοκ του Κουμεντάκη πάνω στον Παλένζτα και πρώτο χρόνο από τον Πελεκούδα, η διαφορά έφτασε στους 6 πόντους και οι ομάδες έφτασαν στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ του σετ με σκορ 2-8. Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, με δυο άσσους, ανάγκασε πολύ γρήγορα τον προπονητή του Παμβοχαϊκού να καλέσει εκ νέου τάιμ άουτ. Ο Σαφράνοβιτς με καρφί διατήρησε τη διαφορά τον 7 πόντων ενώ ο Ούτσικοφ διαμόρφωσε το 5-13. Οι Πρωταθλητές έφτασαν στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ, προηγούμενοι με διαφορά 10 πόντων (6-16). Η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους να έχουν ένα σερί 3-0, με άσο του Ολιβέιρα και καρφί από τον Παλέντζα και τον Δαλακούρα, αναγκάζοντας τον Ιταλό τεχνικό του ΠΑΟΚ, να καλέσει τάιμ άουτ. Βάζοντας φρένο στην αντεπίθεση του Παμβοχαϊκού, ο Δικέφαλος, διατήρησε μια διαφορά 7 πόντων (14-21) και τελικά κέρδισε το σετ με 16-25, κάνοντας το 0-1.

Στο δεύτερο σετ, Παμβοχαϊκός και ΠΑΟΚ βάδισαν μαζί μέχρι το 4-4, όταν Ούτσικοφ, Σαφράνοβιτς, Βαλκίερς και Πελεκούδας διαμόρφωσαν, με ένα σερί 4 πόντων, το 4-8. Οι γηπεδούχοι βρήκαν λύσεις από τον Παλένζτα, τον Μουνιόθ, τον Ούγκο και τον Γκλάντστον, μειώνοντας σε 13-15, γεγονός που ανάγκασε τον Ντανιέλε Ρίτσι να καλέσει τάιμ άουτ. Ο Δικέφαλος έφτασε να προηγείται με 4 πόντους, όμως η ομάδα από το Βραχάτι κατάφερε να ισοφαρίσει (19-19) και να προηγηθεί (21-20). Παρόλα αυτά, έπειτα από ένα συγκλινιστικό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που κατάφερε να επικρατήσει στο σετ με 29-31, κάνοντας το 0-2.

Το τρίτο σετ ξεκίνησε με τον Δικέφαλο να θέλει να τελειώσει από νωρίς το ματς. Οι Πρωταθλητές έφτασαν στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ του σετ προηγούμενοι με 6-8 και λίγο αργότερα αύξησαν τη διαφορά στους 4 πόντους με καρφί του Σαφράνοβιτς. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τον ΠΑΟΚ χτίζει μια διαφορά, την οποία διατήρησε μέχρι το τέλος του σετ, το οποίο κέρδισε με 19-25, παίρνοντας την εκτός έδρας νίκη με 0-3.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.