Άρης: Ραντεβού Λάσκαρη – Αρβανίτη αύριο στην Αθήνα

|
THESTIVAL TEAM

Συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Άρης, Νίκο Λάσκαρη στην Αθήνα αναμένεται να έχει αύριο ο παραιτηθείς πρόεδρος της ομάδας, Λευτέρης Αρβανίτης, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις δικές του σκέψεις για το μέλλον της ΚΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παραιτηθείς από το Σεπτέμβριο πρόεδρος της ΚΑΕ θα ζητήσει από τον Λάσκαρη να διευκολύνει τις διαδικασίες για ορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου, να του δοθεί πληρεξούσιο προκειμένου να κάνει κινήσεις για την εύρεση νέου επενδυτή και παράλληλα όσοι συνεργάτες του συνεισφέρουν οικονομικά στη διοίκηση Πρωτοδικείου να έχουν το δικαίωμα μετοχοποίησης των χρημάτων τους.

Είναι η δεύτερη τάση που εκφράζεται στον Άρη, καθώς από τον περασμένο Αύγουστο υπάρχει πρόταση στην πλευρά Λάσκαρη για μεταβίβαση μετοχών της ΚΑΕ από ομάδα Αρειανών επιχειρηματιών.

Και στη περίπτωση Αρβανίτη, όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον ίδιο τον Λάσκαρη και τις προθέσεις του για το μέλλον του Άρη.

Πηγή: pressaris.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.