Στο στόχαστρο ομάδων της Σούπερ Λιγκ βρίσκεται ο αμυντικός του Άρη, Ούγκο Σόουζα, ωστόσο ο ίδιος προς το παρόν δε δείχνει διάθεση να συμφωνήσει με άλλο σύλλογο, έστω κι αν έχει το δικαίωμα να το κάνει μιας και το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν να διατηρήσουν τον Ούγκο Σόουζα στο ρόστερ τους για πολλά χρόνια ακόμη κάτι που πλέον αποδεικνύει και έμπρακτα.

Πριν από μερικές ημέρες, όπως γράφει το pressaris.gr, στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε ο ατζέντης του Πορτογάλου, Ίλια Ίβιτς και είχε μια πρώτη διεξοδική συζήτηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη για το μέλλον του πελάτη του. Υπήρξε αρκετά καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κουβέντα έφτασε μέχρι την χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου του παίκτη, αλλά και τις ετήσιες αποδοχές του. Έγινε συζήτηση για υπογραφή για τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια, ενώ υπήρξε μία μικρή απόκλιση στο οικονομικό, η οποία πάντως δεν αναμένεται να αποτελέσει πρόβλημα.