Ροντρίγκο Μολέντο έχει αλλάξει στάση και θέλει να επιστρέψει στην Βραζιλία, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για να τον φέρει στην Τούμπα.

Ο Λούμπος Μίχελ βρίσκεται στην Αθήνα από το μεσημέρι της Τετάρτης (17/1) και είχε συνάντηση με τον Βραζιλιάνο αμυντικό και την αδερφή του, στην προσπάθεια να τους πείσει να αποδεχθούν την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου έχει ενημερωθεί για τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος στόπερ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τη διάθεση επιστροφής του στην Βραζιλία, ωστόσο, πιστεύει ότι αυτή η θέση δεν αποτελεί και την οριστική απόφασή του.

Γι' αυτό και έλεγε μετά το ραντεβού σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ "θα δούμε μέχρι αύριο τι μπορεί να γίνει". Επίσης κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λούμπος Μίχελ βρέθηκε και πάλι στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και είχε επαφή με τους ανθρώπους των "πρασίνων", ενώ έχει βάλει στο παιχνίδι και την Ιντερνασιονάλ με την οποία έχει αρχίσει συζητήσεις για το ενδεχόμενο να αγοράσει ο ΠΑΟΚ τα δικαιώματα του Μολέντο από τώρα.

Υπάρχουν αρκετές ζυμώσεις στο θέμα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νεότερες εξελίξεις μέχρι αργά το βράδυ.

Πηγή: sport24.gr