Ηλίας Παπαθεοδώρου: Το πιο σημαντικό ματς, ο κόσμος να δώσει ώθηση στους παίκτες

|
THESTIVAL TEAM

Για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στη Σαλόν για το θεσμό του Basketball Champions League, για τις απουσίες που έχει ο Δικέφαλος αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά τα όσα είπε στους εκπροσώπους Τύπου:

Για το ματς κόντρα στη Σαλόν: «Παίζουμε με μια ομάδα που έχει δείξει δυο πρόσωπα μέχρι τώρα, έχει μια καλή πορεία στην διοργάνωση, ενώ στο δικό της πρωτάθλημα δεν πάει τόσο καλά. Πέτυχε πρόσφατα μια μεγάλη νίκη κόντρα στην Βιλερμπάν με 35 πόντους διαφορά, είναι μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Έχει ένα υλικό υψηλού επιπέδου, πέντε παίκτες από το ρόστερ της ήταν βασικοί πέρυσι που κατέκτησαν το πρωτάθλημα, φέτος για πρώτη φορά παίζουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και παρουσιάζουν μετάπτωση στην απόδοση τους, είναι το πιο σημαντικό ματς για εμάς μέχρι τώρα, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

Ερωτηθείς για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια: «Η εικόνα μας στα περισσότερα ματς είναι σε καλό επίπεδο, είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι αύριο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς, θεωρώ ότι αύριο πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε και για αυτό θα προσπαθήσουμε. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας αύριο, οι φίλαθλοι μας όταν έρχονται μαζικά στο γήπεδο μεγαλώνουν την αυτοπεποίθηση των παιδιών, είναι ευκαιρία να έρθουν αύριο να μας στηρίξουν και να μας δώσουν ώθηση».

Για το αν ο ΠΑΟΚ πέρα από τη νίκη που χρειάζεται κόντρα στη Σαλόν, σκέφτεται και την διαφορά: «Εμείς πρέπει απλώς να κερδίσουμε τον αγώνα, δεν μπορούμε να κοιτάμε τόσο μακριά, γιατί ο αντίπαλος που έχουμε αύριο δεν σου αφήνει τα περιθώρια να σκέφτεσαι μεγάλες διαφορές. Εμείς θα πρέπει να προσπεράσουμε κάποια προβλήματα που έχουμε και να κερδίσουμε τον αγώνα, στην πορεία θα δούμε τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε»

Για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Δικέφαλος ενόψει του αυριανού αγώνα: «Δυστυχώς είχαμε αρκετές απώλειες, δεν είμαι 100% τώρα σε θέση να απαντήσω για τα παιδιά. Όλοι μέσα στην ομάδα θέλουν να παίξουν, θα δούμε την αυριανή προπόνηση που θα κάνουμε και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας».

Για το πρώτο παιχνίδι που είχε γίνει στη Γαλλία κόντρα στη Σαλόν: «Σε εκείνο το παιχνίδι είχαμε κάνει ένα καλό ημίχρονο, μας αδίκησε το σκορ στο τέλος, είχαμε ένα κακό διάστημα στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου που μας στοίχισε, έχουμε κρατήσει πράγματα από εκείνο τον αγώνα αλλά και λάθη που θα πρέπει να αποφύγουμε αύριο».

Για τον βαθμό προσαρμογής των νέων παικτών του ΠΑΟΚ: «Ναι είναι σε καλό επίπεδο όλοι οι παίκτες, ο Τζάκσον που ήρθε πριν 20 μέρες, θα χρειαστεί λίγο παραπάνω για να προσφέρει αυτά που περιμένουμε και αυτά που θέλει και ο ίδιος να μας δώσει».

Για τους Έλληνες παίκτες της ομάδας: «Δεν θέλω να μιλάω μόνο για τους Έλληνες ή για τους ξένους αθλητές, να μην μπαίνουμε σε τέτοια προσέγγιση, όλα τα παιδιά στην ομάδα προσπαθούν. Τώρα που πηγαίνουν όλα καλά και αποθεώνουμε τα παιδιά από την Ελλάδα, θα πρέπει και στα στραβά να τους στηρίξουμε. Θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές, εμείς είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε αυτή την κατάσταση μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.