Ο ραδιοφωνικός σταθμός metropolis εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή Κώστα Ζουράρι, που προκάλεσαν σάλο τις τελευταίες ώρες.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει "επιεικώς απαράδεκτα" τα όσα είπε ο Κώστας Ζουράρις για τον Άρη και το ζήτημα ονομασίας της ΠΓΔΜ και ξεκαθαρίζει ότι δεν υιοθετεί τις προσωπικές του απόψεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"To Metropolis 95.5 δηλώνει κατηγορηματικά και απερίφραστα ότι χαρακτηρίζει επιεικώς απαράδεκτη την έκφραση που απέδωσε στον ιστορικό σύλλογο του Άρη, ερωτηθείς για το σκοπιανό ζήτημα, ο Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις φιλοξενούμενος το μεσημέρι στους 95.5 των FM.

Η δήλωση του κ. Υφυπουργού απηχεί τις προσωπικές του απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει το κορυφαίο ραδιόφωνο της Βορείου Ελλάδος και δεν υιοθετείται από αυτό. Ο Άρης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του αθλητικού γίγνεσθαι της χώρας και η περήφανη ιστορία του στοιχειοθετεί την καλύτερη απάντηση σε όποιον δεν αποδίδει τον προσήκοντα σεβασμό".