Ισόπαλο το ντέρμπι Απόλλων Πόντου-Δόξα Δράμας στην Καλαμαριά

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Football League ανάμεσα σε Απόλλωνα Πόντου και Δόξα Δράμας στο γήπεδο της Καλαμαριάς. Το ισόπαλο 1-1 δεν αφήνει ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες που έχασαν κι άλλο έδαφος στην βαθμολογία.

Οι “κοκκινόμαυροι” άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Χασομέρη στο 56ο λεπτό και ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Ωστόσο, οι Δραμινοί ισοφάρισαν στο 85ο λεπτό με γκολ του Μπαϊκαρά και ουσιαστικά κατάφεραν να “κλέψουν” τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παρότι οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον τερματοφύλακα, Μένκα, να κρατάει όρθια τη Δόξα με τις αποκρούσεις του, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το… δώρο του Απόλλωνα στο φινάλε. Μετά από λάθος στη μεσαία γραμμή, ο Κουσκουνάς πέρασε στον Μπαϊκαρά και αυτός με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα, με τον Σαμαρά όμως σε προσπάθειά του να διώξει την μπάλα πάνω στην γραμμή να την στέλνει στα δίχτυα.

Μετά την σημερινή ισοπαλία, η ομάδα της Καλαμαριάς έχει 15 βαθμούς σε 11 παιχνίδια, με την ομάδα της Δράμας να έχει 16 σε 10 ματς.

Συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου: Λόπεθ, Αμαραντίδης, Λιόνης, Σαμαράς, Καλί (70΄Καπίας), Τσεμπερίδης, Συμελίδης, Μπρίτο, Καλογέρης, Χασομέρης, Ν΄Λουντούλου (79΄Γκουγκούδης)

Δόξα Δράμας: Μένκα, Γκοτοβός, Οστοϊτς, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αρναρέλλης (59΄Ματσούκας), Ντατίδης (62΄Νατσιόπουλος), Μαρκόπουλος (70΄Λίτσκας), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς, Ριζογιάννης

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.