Ο ατζέντης και πρώην διαχειριστής της ΠΑΕ Ηρακλής, Νίκος Καγιούλης, μίλησε για τον Εργκους Κάτσε τον οποίο εκπροσωπεί ως μάνατζέρ, για τον Ηρακλή και τον Σπύρο Παπαθανασάκη, ενώ αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm":

Για τον Κάτσε: «Δεν ξέρω τι συμφωνία έχουν κάνει ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε μια σχετική ενημέρωση και από Δευτέρα θα έχουμε συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή»

Για το εάν ο Κάτσε συμφωνεί με τη μετακίνηση του: «Δεν θα υπάρξει πρόβλημα αρκεί να είναι οι προϋποθέσεις αυτές που πρέπει. Υπάρχουν και κάποια άλλα διαδικαστικά που πρέπει να συζητηθούν με τον ΠΑΟΚ. Είναι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις που είναι καλές και μπορούν να εξασφαλίσουν το μέλλον του. Δεν θα ήταν αντίθετος για τη μετακίνηση αρκεί να υπάρχουν οι σωστές βάσεις και οι προϋποθέσεις για το μέλλον της καριέρας του. Θέλει να παραμείνει αλλά εφόσον δεν έχει τις ευκαιρίες που θέλει, πρέπει να βρεθεί κάτι που να τον έχει ενεργό».

Για το εάν αισθάνεται αδικημένος ο Κάτσε: «Κάθε ποδοσφαιριστής που δεν αγωνίζεται αισθάνεται αδικημένος».

Για το εάν έχει προτείνει παίκτες στον ΠΑΟΚ: «Είχα προτείνει αλλά δεν προχώρησε. Είχα προτείνει αριστερό μπακ. Είχα προτείνει τον Πίτερς από την Στόουκ Σίτι».

Για τον Παπαθανασάκη: «Δεν ξέρω πού βρίσκεται. Πιστεύω θα είναι ακόμη στην Αθήνα. Η τελευταία πληροφορία που είχα πριν ένα μήνα είναι ότι ήταν εκεί. Οι άνθρωποι που τρέχουν τον Ηρακλή και έχουν καταφέρει πολλά πράγματα έχουν προβλέψει και την περίπτωση να επιστρέψει. Δε νομίζω να εμφανιστεί. Δε νομίζω να έχει το σθένος να εμφανιστεί ξανά στα πράγματα του Ηρακλή αφενός και αφετέρου οι άνθρωποι που διοικούν αυτή τη στιγμή ξέρουν να πάρουν τα μέτρα τους για να μην συμβεί».

Για τις μετοχές του Ηρακλή: «Τις είχε ο Παπαθανασάκης αλλά σε τι επίπεδο είναι και τι έχουν ή δεν έχουν δε το γνωρίζω. Δεν γνωρίζω πραγματικά. Η τελευταία πληροφορία που είχα είναι ότι ήταν στη διάθεση του αλλά δεν ξέρω τι έχει γίνει από εκεί και μετά».