ΠΑΟΚ: Οι “εκλεκτοί” του Λουτσέσκου για τη ρεβάνς – Πρόβλημα με Πασχαλάκη, Κάνιας

|
THESTIVAL TEAM

Με “εφόδιο” το 5-1 από τα Τρίκαλα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο στην Τούμπα τους Θεσσαλούς, για τον επαναληπτικό της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η προπόνηση της Δευτέρας, η μοναδική που είχε στην διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου για να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές του, αφιερώθηκε στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης κόντρα στον ΑΟ Τρίκαλα.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αγκώνα και έμεινε προληπτικά στο γυμναστήριο, όπου έκανε θεραπεία.

Ο Χοσέ Κάνιας ταλαιπωρείται από ισχιαλγία που του έχει προκαλέσει ενοχλήσεις στην γάμπα, ακολουθεί θεραπεία και αναμένεται να απουσιάσει και από το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟΚ Κέρκυρα, με το πλάνο για την επιστροφή του να είναι για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Εργκούς Κάτσε απουσίασε από την προπόνηση λόγω ασθένειας, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, υψηλής επιβάρυνσης.Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του Δικεφάλου ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του για την επικείμενη αναμέτρηση, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται ο Ρόμπερτ Μακ , που επιστρέφει μετά την τιμωρία του και ο «μικρός» Λευτέρης Λύρατζης.

Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου για τον επαναληπτικό της Τούμπας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ρέι , Σιαμπάνης , Δεληγιαννίδης , Πούγγουρας , Μαλεζάς , Βαρέλα , Κρέσπο , Μαουρίσιο , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Μυστακίδης , Λημνιός , Μακ , Κουλούρης , Πρίγιοβιτς , Λύρατζης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.