Σπανός: Το αποτέλεσμα μας αδικεί – Unfair του Παπαδόπουλου απέναντι σε μένα και στον Άρη

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός, υποστήριξε ότι η “λευκή” ισοπαλία (0-0) κόντρα στον ΟΦΗ αδικεί την ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του τεχνικού των κρητικών, Νίκου Παπαδόπουλου, από τη συνέντευξη Τύπου στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Στο αρχικό του σχόλιο, είπε: “Είναι πολύ σημαντικό ο προπονητής να βγάζει την προσωπικότητα του καθημερινά στους παίκτες, τον κόσμο, τον πρόεδρο και να είναι ρεαλιστής. Να βλέπει τα προβλήματα και να τα διορθώνει. Και εμένα με συμβούλευσαν να μην έρθω στη συνέντευξη τύπου, αλλά θεωρώ πως να μην έρθω και να στείλω εδώ έναν βοηθό μου και να πει δικαιολογίες πως πχ φταίει η διαιτησία, φταίει το γήπεδο, φταίει το ταξίδι, ο Θεός, ο άνεμος, αυτό δεν συμβαδίζει με τα ονειρά μας. Εγώ δήθεν δεν είμαι.

Εδώ και 3-4 αγωνιστικές βλέπω πολλούς συναδέλφους μου να πηγαίνουν στα χωριά τους και να λένε δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Ο Αρης έχει 7 νίκες και μία ισοπαλία και θα συνεχίσει να έχει νίκες μέσα από σοβαρότητα και πολλή δουλειά”, είπε και πρόσθεσε:

“Νομίζω σήμερα ότι δεν θα μου κάνετε ερώτηση για το αν η ομάδα είχε κενά σημεία. Μπήκε δυνατά, συνέχισε δυνατά και έπαιξε ακόμα πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Εχοντας 7-8 τελικές και ένα μόνο σουτ του ΟΦΗ το αποτέλεμα μας αδικεί. Είχαμε κατοχή, όρεξη, κάθετο παιχνίδι και αν εξαιρέσουμε κάποια λεπτά στο πρώτο ημίχρονο δεν έχω παράπονο από κανέναν. Ο,τι δεν πήραμε σήμερα θα το πάρουμε στο άμεσο μέλλον. Εγώ ξέρω πως από αυτά τα παιχνίδια παίρνεις, το καλύτερο που μπορείς. Εμείς σήμερα δεν βάλαμε γκολ και θεωρώ από εκεί και έπειτα πως πήραμε ότι καλύτερο μποούσαμε”.

Για το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, είπε: “Συνεχίζουμε. Μην έχουμε αυταπάτες πως θα βρούμε μια χαλαρή ομάδα την Τετάρτη. Ο Παναιγιάλειους, έχει κόσμο, μέταλλο και θα είναι ακόμα πιο δύσκολο το παιχνίδι από το σημερινό. Πρέπει να κερδίσουμε στο Αίγιο για να κάνουμε καλές γιορτές. Ευχαριστώ τον κόσμο, τους περιμένουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Ο κόσμος πάντα είναι ο πιο άξιος κριτής και φάνηκε από το χειροκρότημα στο τέλος στους παίκτες”.

Στη συνέχεια, απάντησε σε ερώτηση για το αν εννούσε στην αρχική του τοποθέτηση τον Νίκο Παπαδόπουλο που δεν πήγε στη συνέντευξη τύπου: “Σε τι αδικήθηκε ο ΟΦΗ; Γιατί δεν ήρθε ο κ. Παπαδόπουλος; Για τρία αράουτ. Ξαναλέω, βλέπω μια σειρά καταστάσεων τον τελευταίο μήνα. Κερδίζουμε εδώ μέσα πάει η ομάδα στο χωριό της λέει χάσαμε άδικα. Εγώ τον κ. Παπαδόπουλο, τον σέβομαι, είναι φιλος μου, μιλάω χρόνια μαζί του. Είναι unfair, όμως η κίνησή του να μην είναι εδώ και απέναντι σε μένα και στον Αρη. Αν ο διαιτητής έβγαζε κόκκινες, δεν έδινε πέναλτι πχ στον ΟΦΗ, θα ήμουν μαζί του, γιατί όμως δεν είναι εδώ τώρα;”.

Για την χρησιμοποίηση του Μιλούνοβιτς, αντί του Καπνίδη που έμεινε εκτός αποστολής: “Πίστευα γι’ αυτό το παιχνίδι τον Μιλούνοβιτς, αντί του Καπνίδη. Πίστευα θα μου δώσει περισσότερα πράγματα από τον Καπνίδη. Οι λόγοι που έμεινε εκτός ο Αντώνης (σ.σ. Καπνίδης) είναι ξεκάθαρα τακτικοί”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.