Στη φετινή πορεία της ομάδας του Άρη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο πρώην παράγοντας των "κίτρινων", Ηλίας Πόππης, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τόσο την παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη στον σύλλογο όσο και το μπασκετικό τμήμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Libero 107,4 fm":

"Ο Άρης και ο ΟΦΗ είναι δύο ονόματα Superleague, δεν είναι ονόματα για αυτές τις κατηγορίες. Η ΕΡΤ3 που έχει τα δικαιώματα θα τρίβει τα χέρια της ενόψει του ματς. Το μεγάλο όνομα βέβαια είναι ο Άρης. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό".

Για το γεμάτο γήπεδο την Κυριακή: "Η Football League έχει μόνο έξοδα. Τα έσοδα είναι αστεία και μπράβο στον Καρυπίδη που κρατάει την ομάδα σε αυτό το επίπεδο, χωρίς έσοδα. Ο Καρυπίδης δεν έχει λάβει την βοήθεια του Αρειανού στον βαθμό που έπρεπε, και ως συνέπεια δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει Αρης Βέβαια και ο κόσμος έχει περάσει πολλά, κρίση, απογοητεύσεις, οπότε τον καταλαβαίνω. Ο Αρης δεν πρέπει να έχει 1000 διαρκείας και 3-4 χιλ. κόσμο στο γήπεδο. Πιστεύω πως μεθαύριο θα έχουμε πολύ κόσμο".

Για την Μπόκα: "Το παιχνίδι με την Μπόκα ήταν μια γιορτή. Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι, να ξανασυστηθούμε. Θεωρώ πως είμαστε στον δρόμο που τα Αρειανάκια ψηλώσανε 5 πόντους. Είμαστε εδώ, ερχόμαστε! Βλέπεις τα εισιτήρια στην Superleague και θλίβεσαι. Η κατηγορία έχει ανάγκη τον Άρη. Στην Δράμα η παρουσία του κόσμου ήταν συγκλονιστική. Επωφελήθηκε και η πόλη από τον κόσμο. Δεν έγινε το παραμικρό στο γήπεδο".

Για το μπάσκετ: "Από πέρσι ξεκίνησε το πρόβλημα, εμείς που είμαστε κοντά στην ομάδα τα ξέραμε, υπήρχε το προσωπικό πρόβλημα του Νίκου Λάσκαρη. Είναι ευτυχία που υπάρχει ο Παναγιώτης Γιαννάκης, από εκεί και πέρα όμως υπάρχει το πρόβλημα το οικονομικό. Εγώ χάρηκα μετά την δήλωση του προέδρου μετά την απόφαση της ανακρίτριας. Που παραδέχτηκε το πρόβλημα. Εμείς το ξέραμε το πρόβλημα και μακάρι ο άνθρωπος να λύσει τα προβλήματά του και να συνεχίσει. Για τους Τούρκους, τις χορηγίες κλπ θα μιλήσουμε όταν θα υπάρχουν συμφωνίες και ανακοινώσεις. Τσάμπα διαφήμιση τέρμα".