Άρης: Εκτός Τζανακάκης, Μιλούνοβιτς με Δόξα Δράμας – “Ανεβαίνει” ο Πλατέλλας

|
THESTIVAL TEAM

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Δόξα στη Δράμα (10/12, 15:00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Οι Μανώλης Τζανακάκης και Λούκα Μιλούνοβιτς ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Βαγγέλης Πλατέλλας, από την πλευρά του, ανέβασε ρυθμό και συμμετείχε σε κομμάτι της προπόνησης.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

* H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί Media Day ενόψει του αγώνα με τη Δόξα Δράμας. Η Media Day θα γίνει στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης στις 14:00 και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα μιλήσει ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.