Ήττα στην Πορτογαλία και αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Η Ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε σήμερα στη Λισαβόνα, καθώς ηττήθηκε με 3-1 από την Σπόρτινγκ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και εξανέμισε της όποιες ελπίδες είχε για την κατάκτηση της τρίτης θέσης του ομίλου, που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν παθητικό ρόλο σε ματς-τελικό, με το παιχνίδι με την Γιουβέντους να αποτελεί διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ο Ντοστ στο 40′ έκανε το 1-0, ενώ τρία λεπτά μετά ο Μπρούνο Σέζαρ…τελείωσε ψυχολογικά τον Ολυμπιακό με το 2-0 πριν το ημίχρονο. Στο 66′ ξανά ο Ντοστ έκανε το 3-0, αλλά μείωσε ο Οφόε με το γκολ της τιμής σε 3-1.

Σπόρτινγκ Λισαβώνας (Ζόρζε Ζέζους): Ρούι Πατρίσιο, Πιτσίνι (85′ Ριστόφσκι), Ανδρέ Πίντο, Ματιέ (77′ Τομπίας), Κοεντράο, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Μπατάλια, Μπρούνο Σέζαρ (89′ Ματέους), Μπρούνο Φερνάντεζ, Ζέλσον Μάρτινς, Ντοστ

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία, Ενγκελς, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης (65′ Οφόε), Ζιλέ, Καρσελά (46′ Σεμπά), Πάρντο, Φορτούνης (57′ Τζούρτζεβιτς)

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.