Για την επιστροφή του ως χορηγός του ΠΑΟΚ, τον λόγο που δεν ασχολήθηκε ποτέ ως μεγαλομέτοχος, τον Σαββίδη και τη δυνατότητα να μεγαλώσει τον μπασκετικό ΠΑΟΚ αλλά και τη σχέση με τον ΑΣ και τα τμήματα που βοηθάει περισσότερο, την πάλη και το γυναικείο βόλεϊ, μίλησε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Κώστας Αμοιρίδης.

Φτιάξε τα πιο ΠΑΟΚ Χριστούγεννα στα PAOK FC Official Stores

 Αναλυτικά όσα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»:

 Για την επιστροφή του στους χορηγούς του ΠΑΟΚ: «Το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ είναι ένα τμήμα που έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είμαι ο άνθρωπος που έχει δώσει τα περισσότερα χρήματα χωρίς να έχω διοικήσει. Κάποια αυτά τα χρήματα τα έχω δώσει με μορφή χορηγίας, κάποια τα έχω χαρίσει. Υπήρχαν κάποια προβλήματα ανάμεσα στη διοίκηση και σε μένα αλλά αυτά πρέπει να ξεπερνιούνται γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο Πρέλεβιτς ή κάποιος άλλος, δεν ανήκει σε κανέναν. Προσπαθώ να ασχοληθώ με το τμήμα μπάσκετ που θέλει βοήθεια και όχι να μείνω σε παραξηγήσεις».

 Για τον λόγο που δεν ασχολήθηκε ως μεγαλομέτοχος στον ΠΑΟΚ: «Εχω μια αρχή, όταν θέλω να κάνω κάτι θέλω να είναι πρωταγωνιστικό. Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ είναι ένα τμήμα με ευθύνες και πολλή ενέργεια, όμως πολλή ενέργεια θέλει και η δουλειά μου οπότε αν το μοιράσω θα κάνω και τα δύο μέτρια. Το δεύτερο κομμάτι είναι ότι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν μεγάλα μπάτζετ, αν θέλω να κάνω κάτι μεγάλο πρέπει να υπάρχει αντίστοιχο μπάτζετ. Τέτοια δυνατότητα δεν έχω και αν αναλάμβανα θα ήταν 3ος ή 4ος ο ΠΑΟΚ, οπότε δεν θα έκανα αυτό που ήθελα, να πρωταγωνιστήσει».

 Για το αν ο Σαββίδης μπορεί να μεγαλώσει τον ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι είναι ο μοναδικός, δυστυχώς σε αυτή την πόλη λέμε ότι μία πόλη-μια ομάδα, αν δεν υπήρχε ο Σαββίδης, θα λέγαμε μια πόλη-καμία ομάδα, ο Θεός έστειλε τον Σαββίδη. Μου προκαλεί μεγάλη θλίψη που ο Αρης και ο Ηρακλής βρίσκονται εκεί που βρίσκονται».

 Για τη σχέση του με τον ΑΣ ΠΑΟΚ: «Δεδομένων των καταστάσεων και των οικονομικών συνθηκών, ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι ο καλύτερος Ερασιτέχνης σε όλη την Ελλάδα. Αν δούμε τα πόσα τμήματα συντηρεί, τις επιτυχίες των τμημάτων, τις ακαδημίες, τα πόσα χρήματα διαθέτει. Ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι μια μοναδική περίπτωση, είναι μια ξεχωριστή μελέτη περίπτωσης».

 Για το τμήμα της πάλης και το γυναικείο βόλεϊ: «Η πάλη βγήκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην πρώτη χρονιά, μετά από 30 χρόνια ήρθε το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη και είναι μεγάλη επιτυχία για την πόλη. Υπήρχε φροντίδα για τα παιδιά και αυτό απέδωσε καρπούς. Το γυναικείο βόλεϊ ήταν προτελευταίο στη Β Εθνική, ήταν σάκος του μποξ, πέρυσι ανεβήκαμε χωρίς να κάνουμε ήττα, φέτος δεν έχουμε πάλι ήττα, προσπαθούμε να φτιάξουμε και τις ακαδημίες. Θεωρώ ότι θα έχουμε χαρές και στα δύο τμήματα, εύχομαι το αποτέλεσμα να μας δικαιώσει».