Σε μπελάδες φαίνεται πως μπαίνει η Μίλαν, λόγω μη τήρησης του Financial Fair Play.

Σύμφωνα με σημερινό της δημοσίευμα η Marca, , οι «ροσονέρι» διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο αποβολής από την Ευρώπη Ο εκτελεστικός διευθυντής των επτάκις πρωταθλητών Ευρώπης, Μάρκο Φασόνε, φέρεται να επισκέφτηκε προ δύο εβδομάδων την UEFA, για να δώσει αναφορά σχετικά με τα πεπραγμένα της εταιρίας σε αυτό το κομμάτι, ωστόσο αυτή λέγεται ότι δεν ήταν και τόσο πειστική.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία κάλεσε τη Μίλαν για εξηγήσεις, επειδή το καλοκαίρι που πέρασε, δαπάνησε περισσότερα από 200 εκατ. ευρώ για μεταγραφές. Επίσης, το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι διοικούντες την UEFA ζήτησαν έγγραφα και εγγυήσεις για την προέλευση των χρημάτων της ύψους 740.000.000 ευρώ συμφωνίας μεταξύ Σίλβιο Μπερλουσκόνι και του κινεζικού fund «Rossoner Sport Investment Luxemburg». Και στις δύο περιπτώσεις, λέγεται ότι ο εκπρόσωπος του ιταλικού συλλόγου δεν έπεισε…

Όλα αυτά έρχονται στη… σκιά του πρόσφατου δημοσιεύματος από τους New York Times, το οποίο ανέφερε πως ο νέος ιδιοκτήτης της Μίλαν, ο Γιόνγκχονγκ Λι, δεν είναι τόσο ισχυρός οικονομικά όσο παρουσιάζεται και η εταιρεία δεν είναι στο όνομά του.

Τέλος, πάντα σύμφωνα με τη Marca, η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA θα επιληφθεί του θέματος το προσεχές διάστημα και αυτό που μένει να φανεί είναι οι κυρώσεις που θα υπάρξουν για την αντίπαλο της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.