Ένα περίεργο σκηνικό έλαβε χώρα στην Λευκωσία κατά την άφιξη της Ρεάλ Μαδρίτης για το παιχνίδι της Τρίτης με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κύπριος οπαδός υποδύθηκε τον δημοσιογράφο, έσπασε τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας και κατάφερε να πλησιάσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο ζητώντας του να φωτογραφηθούν μαζί!

Η ομάδα της Μαδρίτης, όπως γράφει το topontiki.gr, προσγειώθηκε στις 2.30 το μεσημέρι στην Κύπρο και επιβιβάστηκε στο πούλμαν με κατεύθυνση το ξενοδοχείο Hilton της Λευκωσίας.

Εκεί, όμως, περίμενε την αποστολή της Ρεάλ μία έκπληξη. Ένας Κύπριος οπαδός που είχε δηλώσει δημοσιογράφος και είχε καταφέρει να περάσει στον χώρο που είχε προβλεφθεί από την αστυνομία για χρήση από τα ΜΜΕ, έκανε ξαφνικά «ντου» προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να βγάλουν selfie!

Οι άνδρες της ασφάλειας αντέδρασαν άμεσα παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό τους, έπεσαν πάνω στον φανατικό θαυμαστή του Πορτογάλου σούπερ σταρ και τον απομάκρυναν προτού αυτός καταφέρει να ολοκληρώσει το… σχέδιό του.

Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ αυστηρά. Ακόμη και σήμερα, παραμονή του αγώνα, το ΓΣΠ είναι «φρούριο» και επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο σε διαπιστευμένους δημοσιογράφους. Και αυτή έπειτα από διαδοχικούς ελέγχους πέριξ και εντός του γηπέδου.