Ο προπονητής του Εργοτέλη, Τάκης Γκώνιας, είχε πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή Λάμπρου, καθώς όπως υποστήριξε αυτές διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα με τον Άρη, όπου η ομάδα του ηττήθηκε 2-3 με ανατροπή στο Παγκρήτιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ένα μεγάλο συγγνώμη στους ποδοσφαιριστές, στην διοίκηση, στον κόσμο, σε αυτό το μήνα τιμωρίας μου, που στοίχισε πολύ στην ομάδα μας. Αν ήταν σωστή η απόφαση ή λάθος, δεν θα την κρίνω εγώ. Η ευθύνη βαραίνει εμένα.

Είναι τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, που ήμασταν καλύτερη ομάδα, αν εξαιρέσουμε το β΄ ημίχρονο. Κάποιοι δεν μπορούν να διακρίνουν.

Τελειώνει ένα ημίχρονο, με μία μόνο ευκαιρία του αντιπάλου. Πετύχαμε δύο γκολ, θα μπορούσαμε κι άλλα. Μας πίεσε ο Άρης, ήταν καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Ισχύει ότι δεν έχουμε εμπειρία. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την πίεση, τις μεγάλες μπάλες. Ο Ν' Ντιαγέ έχασε ευκαιρία, ενώ είχαμε κι άλλες. Σην πίεση του αντιπάλου, τους βάζεις ένα ακόμα γκολ.

Κρίνεται ένα παιχνίδι, από λάθος αποφάσεις διαιτητών. Είναι φάουλ στον τερματοφύλακά μας στο πέναλτι. Είναι επιθετικό φάουλ. Και στη συνέχεια βουτάει ο Πλατέλλας, ενώ ήταν πεντακάθαρο οφ σάιντ, το τρίτο γκολ του Άρη».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα.