Αλλαγές με μεταγραφές στον Άρη

|
THESTIVAL TEAM

Αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στο ρόστερ του Άρη εν μέσω της διακοπής δύο εβδομάδων λόγω των προκριματικών αγώνων των Εθνικών ομάδων.

Καταρχήν θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο Αμερικάνος μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε την επιθυμία να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά μετά την κουβέντα που είχε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, συμφώνησε να ενισχύσει την ομάδα στα παιχνίδια με Αβελίνο και Φάρο και στην συνέχεια ν’ ανακοινώσει στον κόουτς την οριστική του απόφαση.

Η απόφαση του Αμερικάνου φόργουορντ να σταματήσει το μπάσκετ, είναι ειλημμένη, αλλά πριν παρθεί οποιαδήποτε οριστική απόφαση, γράφει το sdna.gr, θα υπάρξει νέα κουβέντα μεταξύ του παίκτη και του Παναγιώτη Γιαννάκη.Από εκεί και πέρα, ο Άρης εδώ και αρκετές ημέρες ψάχνει πόιντ-γκαρντ. Ο “Δράκος” θέλει να ενισχύσει το κομμάτι της οργάνωσης της ομάδας του.  

Στο μεταξύ οι καλαθοσφαιριστές του Άρη θα έχουν χρόνο μπροστά τους για να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν από τα συνεχόμενα παιχνίδια, καθώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης τους έδωσε δύο ημέρες ρεπό. Οι “κίτρινοι” έχουν ρεπό σήμερα, Κυριακή, και αύριο Δευτέρα, και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τρίτη 21/11.

Στο διάστημα της διακοπής, αναφέρει το sdna.gr, ο Γιαννάκης θα δουλέψει εντατικά με τους παίκτες του -θα γίνει ουσιαστικά μια μίνι προετοιμασία- για να διορθωθούν σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό τα κακώς κείμενα που έχει παρουσιάσει η ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν στο παιχνίδι της και λίγες μέρες ξεκούρασης για τους αθλητές είναι απαραίτητες, πριν την έναρξη αυτής της διαδικασίας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.